enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5475
EURO
34,9890
ALTIN
2.427,44
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SERT:Bu millet hizmet ve değer görmek istiyor

SERT:Bu millet hizmet ve değer görmek istiyor
25.08.2015
101
A+
A-

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, vatandaşlarımız ile buluştuğu ziyaretlerini Bayburt Konursulular Derneği ile sürdürüyor. Bayburtlu vatandaşlarımız ve Fatih Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile davul, zurna eşliğinde karşılanan Tahir Sert, vatandaşlarımızı tek tek selamlayarak, samimiyetlerinden ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi ve biz kocaman bir aileyiz dedi. Bayburt Konursulular programında Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları da hazır bulundu. Dernek ziyareti sırasında mevcut belediye yönetiminin Silivri’ye 20 yıl kaybettirdiğini ve bu kayıpların AK Parti hizmetleri ile telafi edileceğinin altını çizen Tahir Sert; “Silivri, 2004-2009 yılları arasında AK Parti Belediyeciliği ile tanışmış ve hizmete doymuştur. Bizim dönemimizde Hüseyin Turan Başkanımız, Silivri’nin derdi ile dertlenmiş, şehrimizin çehresini değiştirecek kalitede hizmetler getirmiştir. Şuan Silivri Belediyesi’nin 130 Milyon TL borcu var. Bu kadar borç var fakat ortada hiçbir icraat yok. Bu millet hizmet ve değer görmek istiyor. Silivri halkı 5 yılda yaşadığı bu unutulmuşluğun hesabını soracaktır.”

KADİR BAŞKANIMIZIN YENİDEN KAZANACAĞINDAN EMİNİM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş, 2 dönem üst üste başkanlık yapmış, İstanbul’u tüm dünyanın örnek aldığı bir şehre dönüştürmüş, Dünya Belediyeler Birliği Başkanı olmuş bir beyfendidir. 3.defa da başkanlığa seçileceğinden hiçbir tereddütüm yok. İstanbul’u 10 yılda ulaşımda, sağlıkta, ekonomide marka bir şehir haline getirmiştir. Biz de onun yolundan giderek, Silivri’mizi de mega bir kent yapmak için çalışacağız. Silivri için yapacağımız bütün projelerin onayını Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’tan aldık. Ben sizlerden biriyim. Kapılarımı ve telefonlarımı her zaman halka açtım. Benim için bütün vatandaşlarımız aynı değere sahip. Belediye Başkanı seçildiğimde de bu durum değişmeyecek. Dertlerinizi ve sorunlarınızı el birliği ile çözeceğiz” dedi. AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert Bayburt Konursulular Dernek Başkanı Ahmet Küpelioğlu başta olmak üzere bütün dernek üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.