enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Silivri bir huzur adası olacak”

“Silivri bir huzur adası olacak”
25.08.2015
85
A+
A-

SİLİVRİ Cumhuriyet Mahallesi Parkköy Başaran Sitesi sakinleri ile biraraya gelen CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, “Silivri sahilleri İstanbul’un en güzel yerleri haline gelecek. Verdiğiniz değerin ne anlama geldiğini ve önemini çok iyi biliyorum. Silivri bir huzur adasına dönüşecek. Bölgemizi çekim merkezi haline getireceğiz” dedi.

IŞIKLAR: YOL ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar Başaran Sitesi sakinleriyle buluştuğu toplantıdaki konuşmasında şunları kaydetti: “İlçemizin yaz kış nüfusu farklılıklar gösteriyor. Yazlık bölgelerimiz ve sitelerimiz mevcut. Yıllarca ihmal edilmiş olan Parkköy’de bir kaçı hariç tüm yol çalışmalarımızı tamamladık. Toplamda 80 bin ton asfaltlama yaptık.

“BÖLGEMİZİ ÇEKİM MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Silivri sahilleri İstanbul’un en güzel yerleri haline gelecek. Altyapı çalışmalarımız bitti. Sırada üst yapı çalışmaları var. Bu hizmetlerimizle birlikte Silivri’yi geleceğe taşıyacağız. Yaz kış nüfusunu aynı oranda tutmaya özen göstereceğiz. Muratçeşme Mevkii’nde 180 dönüm yerimiz var ve oralarda kır lokantaları yapacağız. Bölgemizi çekim merkezi haline getireceğiz.

“SİLİVRİ BİR HUZUR ADASINA DÖNÜŞECEK”

Refah içinde yaşamak, çoluk çocuğumuza iş güç yaratarak gelecek umutlarına sahip çıkan bir anlayışı Silivri’de oluşturduk. Bundan sonra da 90 yıllık ulu çınarın gölgesinde huzur içinde yaşadığımız, cumhuriyet değerlerine sahip çıktığımız nice güzel yıllar bizim olacak. Verdiğiniz değerin ne anlama geldiğini ve önemini çok iyi biliyorum. Silivri bir huzur adasına dönüşecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.