enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5490
EURO
34,8241
ALTIN
2.439,12
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SERT:Tercihinizi hizmetten yana kullanacağınızı biliyorum

SERT:Tercihinizi hizmetten yana kullanacağınızı biliyorum
25.08.2015
109
A+
A-


Geçtiğimiz akşam Büyük Kılıçlı’da 
vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Büyük Kılıçlı’da düzenlenen kahve sohbetine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, eski İlçe Başkanı Halit Girgin, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, Büyük Kılıçlı Köy Muhtarı Ahmet Mutlu, Büyük Kılıçlı Köy Başkanı Cezanur Kaya, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları katıldı.

VİCDANINIZI DİNLEYECEĞİNİZİ BİLİYORUM

Türkiye’nin istikrarını ve kararlı ilerleyişini durdurmak için çalışmaların yapıldığını ancak halkımızın bu oyunlara aldanmayacağını belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Çok değerli hemşehrilerim, bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Biz yerel siyaseti projelerimiz ile yaşarken bir taraftan da genel siyasetin havası içindeyiz. Bunun sebebi bazı güçlerin bir araya gelerek hükümetimizi zayıflatmaya çalışmasından kaynaklanıyor. Ülkemizin istikrarını baltalamaya çalışıyorlar. Eski Türkiye’yi hatırlayın. Bir anayasa kitapçığı masaya atıldı, ekonomi alt üst oldu. Kapısında borç için beklediğimiz bir IMF vardı. Yakın siyasi tarihi bilmek lazım. Bu Türkiye’den şuan marka şehirleri olan bir ülkeye dönüştük. Adına devrim diyebileceğimiz, sağlıkta, ekonomide çok büyük yenilikler oldu. Biz doğru neyse onun arkasından gitmeye devam edeceğiz. Bugün özellikle kapı kapı gezen Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Aldıkları tepkilerin olumlu olması bizi de çok mutlu ediyor. Hem Silivri’de hem genel siyasette durumu çok iyi değerlendireceğinizi ve fotoğrafa büyük çerçevede bakacağınızı biliyorum. Vatandaşlarımız bunun farkında. Projeye, hizmete bakacağınızı, vicdanlarınızı dinleyeceğinizi biliyorum” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Seçim çalışmalarından ve projelerinden bahseden AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Ben de sizlerin bir evladıyım. Selanik Göçmeni bir ailenin çocuğu olarak, bu topraklarda dünyaya geldim. Tarımla uğraşan bir ailenin çocuğuyum. Köyde yaşayan vatandaşlarımın sorunlarını çok iyi biliyorum. Rabbim kısmet etti, okudum. Köyüme mimar olarak döndüm. Yaşadığım topraklara karşı borçlu olduğumu düşünüyordum. 3 Dönem Çanta’da Belediye Başkanlığı yaparak, hizmet ettim. Şimdi de Silivri’ye olan vefa borcumu ödemek istiyorum.”

SİZLERİN ZAMANINI BOŞA HARCAMAK GİBİ BİR LÜKSÜM YOK

“AK Parti kurulduğu günden bu yana ülkemize hizmet getirmek için çalışmış bir partidir. AK Parti iktidarından önce borç içinde, başka ülkelerin etkisi altında, vatandaşların sağlık hizmeti göremediği bir ülkeydi. Bugünkü durumuna baktığımız zaman artık dünyada sözü geçen,

2023 hedefi dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden birisi olmak olan bir Türkiye’ye dönüştü. Silivri geneline baktığımız zaman da Hüseyin Turan Başkanımız zamanında 2004-2009 yılları arasında Silivri’ye dev hizmetler geldiğini ve şehrimizin örnek alınacak seviyeye ulaştığını görüyoruz. Bizim hedefimiz Silivri’de hizmetleri kaldığı yerden devam ettirmek. 5 yıldır vatandaşlarımızı geri kalmışlığın içine çektiler. Ama biz bu köhneleşmeye son vereceğiz. Metro, devlet üniversitesi, kapalı spor kompleksi, kültür merkezi, gösteri adası, piknik alanları, avcılar için atış poligonu, yeni tören alanı, modern plaj, engelli vatandaşlarımız için kamp ve rekreasyon alanı, organik tarım merkezi, hayvan hastanesi ve barınağı ve semt konakları projelerimiz ile sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Tahir Sert demek samimiyet demektir. Her şeyi geri getirebilirsiniz ama zamanı geri getiremezsiniz. Benim sizlere zaman kaybettirmek gibi bir lüksüm yok. Ben sizlerin zamanını boşa harcamayacağım, hizmet için kullanacağım. Yerel yönetimde tercihinizi hizmetten yana kullanacağınızı biliyorum” şeklinde konuştu. Program, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in, sohbete katılan vatandaşlarımıza teşekkür etmesini ve Büyük Kılıçlı’da diğer kahveleri ziyaret ederek vatandaşlar ile selamlaşmasının ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.