enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri, Aksarayılar Derneği kahvaltıda buluştu

Silivri, Aksarayılar Derneği kahvaltıda buluştu
A+
A-

Silivri Aksaraylılar Derneği Başkanı Tavil Ay, Pazar günü Şöhret Saç Tava Kebap ve Balık Restaurant’ta düzenlediği kahvaltı etkinliğinde üyelerini Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile buluşturdu. Toplantıya MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer de katılanlar arasındaydı.

Silivri Aksaraylılar Derneği Başkanı Tavil Ay’ın evsahipliğinde düzenlenen programda vatandaşlarla Pazar kahvaltısında bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hassasiyetlerinin altını bir kez daha altını çizdi “Ben dahil Silivri’de kimsenin birbirinden farkı ve fazlalığı, kimsenin kimseden üstünlüğü olmadığı, kimsenin ötekilenmediği, herkese eşit şekilde hizmet vereceğiz” diyerek ve kararlı bir şekilde konuştu: “Kimseye parti veya gruba göre üstünlük, ayrıcalık tanınmayacak. Kimse ayrıcalık beklemesin yapmayacağım, kim darılırsa darılsın.”

AY: HER ŞEYİ SİLİVRi’DE YAŞADIK

Silivri Aksaraylılar Derneği Başkanı Tavil Ay, Yılmaz’dan sonra söz alarak, Silivri’ni doğdukları değil ama doydukları yer olduğunu belirterek, “Biz her şeyi Silivri’de yaşadık” dedi ve duruşlarından taviz vermeden, dik durarak yaşadıkları ve çalıştıklarını ifade etti.

“SİLİVRİ’NİN 70 MİLYON’U ÇÖPE GİTMEYECEK”

200 bin Silivri’nin hakkını kendi evinin hakkı gibi gözetip, kollayacağını söyleyen Yılmaz, belediyede “Her müdüre bir şoför” devrini kapattığını, araç havuz sistemiyle kiralanan araçlarda gidilen tasarrufu anlattı. En büyü tasarrufu çöp ihalesini yenilemeyerek gerçekleştirdiğinin ayrıntılarını Aksaraylı hemşerileri ile paylaşan Başkan Bey, “1 Milyon 400 Bin’lerden çöp ve temizlik işini biz şu anda aylık 400 Bin TL’ye yapıyoruz. Eski fiyatlara göre yılda 4 milyon 800 Bin TL,  yıllık 13 ile 14 Milyon tasarruf, 4 yılda 70 Milyon çöpe gitmeyecek. 39 ilçenin 38’i çöp ve temizlik işini ihale yaparken biz yapmadık tasarruf ettiğimiz rakamlarla borç ödedik, hizmet yaptık. Hizmetler her geçen gün artarak kendini hissettirecek. Bütün yatırımı çocuklara, gençlere, insana yapacağız, bütüncül bir anlayışla hizmet edecek, Silivri’de yaşayanların Silivri’yi yaşayacağı bir kent inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.