enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4075
EURO
34,7536
ALTIN
2.474,48
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri,İYİ Parti Can Dostlara Mama dağıtımı yaptı

Silivri,İYİ Parti Can Dostlara Mama dağıtımı yaptı
05.10.2020
151
A+
A-

Silivri, İYİ Parti İlçe Başkanı A.Refik BEK ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 4 Ekim DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ  dolasıyla ilgili olarak, Mama dağıtımı gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili olarak İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik Bek, şunları kaydetti;

” Hollanda’nın başkenti Lahey Merkezli Dünya Hayvanları Koruma Federasyonu 1931 yılında Floransa’da yaptığı toplantıda dünya üzerinde yok olma tehdidi altında bulunan hayvan türlerine dikkat çekmek üzere 4 Ekim’i Hayvanları Koruma Günü ilan etti. Bu günün amacı; evrende insanlardan başka canlılar olduğunu anlamak, onların yaşam alanlarına müdahale etmemek, yaşama hakkına saygı duymaktır.

Bizim geleneklerimizde de hayvanlar Yaradanın birer emanetleridir. Tüm “hayvanlara” merhametli davranmak, koruyup kollamak, iyi koşullarda beslemek ve onlara karşı duyarlı davranmak “insan” bilincine sahip her bireyin koşulsuz uyması gereken davranışlardır. Bir gün değil her gün sevip korumak ve yaşama haklarına saygı duymak insanlık gereğidir. Hayvana işkence kabahat değil suçtur. Bunu meşrulaştıran her türlü davranışa zemin hazırlamak veya şiddeti doğrudan uygulama cezalarının daha caydırıcı hale getirilmesi gerekmektedir. Hayvanları birer “eşya” sıfatına sokan tüm kanunlar ivedilikle revize edilmelidir. Bu önemli günde hayvanları daha iyi yaşatmak için canla başla mücadele eden fedakar veteriner hekimlerimize de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz.

”Hayvan “kelimesini “” içinde kullanacak kadar hassas sevgi dolu İYİ insanların çoğalması dileğiyle.. #4EkimDünya Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi. 

Haber: Adnan  YILDIRIM

REKLAM ALANI