enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5941
EURO
34,7657
ALTIN
2.419,89
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’ye Saadet lazım

Silivri’ye Saadet lazım
25.08.2015
109
A+
A-

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, bugün saat 14.00’de İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci önderliğinde gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Alptekin Yıldız’la görüşen Saadet Partililer, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yerel ve genel siyaseti değerlendiren Başkan Hamdemirci, iktidar ve muhalefet partilerini de eleştirdi. Milli Görüş geleneğinden gelen AKP’nin ABD güdümünde olduğunu kaydeden Hamdemirci, “Hükümetin sözlerine baktığınızda bizim dilimizi kullanıyor ama icraata geldiğinde Amerika’nın verdiği ödevi yapıyor” dedi.

AKP içindeki Milli Görüş tabanının AKP’den koparak geri dönüş yapacağına inandığını belirten İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, “Bu geri dönüş birdenbire olmayacaktır elbette ama gerek Ak Parti içindeki Milli Görüşçüler gerekse milletimiz, Ak Parti’nin samimiyetsizliğini ve tutarsızlığını görmüştür” şeklinde konuştu.

“Silivri’ye Saadet lazım”

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, yerel siyasete de değindi. 2004-2009 dönemindeki AKP yönetimini eleştiren Başkan Hamdemirci, “Büyükşehir Belediyesi tarafından Silivri’ye yapılan yatırımların gölgesinde başarılı bir siyasetten söz edilemez. Silivri Belediyesi’nin kendi bütçesinden yapılan hiçbir şey yok. Bugünkü yönetim de başarılı bir belediyecilik sergileyememektedir” ifadelerini kullandı.

Siyasetin rant amaçlı yapıldığına dikkat çeken Hamdemirci, şöyle konuştu: “Biz, mevcut örnekler gibi koltuk sevdası için değil, Allah rızası için göreve talibiz. İyi bir kadromuz var. Sözünü ettiğimiz ‘Adil Düzen’i Silivri’de kurmak istiyoruz. Silivri’nin bugün Saadet Partisi’ne ihtiyacı var.”


REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.