enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5461
EURO
34,8989
ALTIN
2.435,42
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tahir Sert Silivri Esnafı İle Buluştu

Tahir Sert Silivri Esnafı İle Buluştu
25.08.2015
105
A+
A-

Her fırsatta halka kapılarının her zaman açık olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Sert’in, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı önünden başlayan esnaf ziyaretleri, 3 saat boyunca sürdü. Yaklaşık 7 aydır Silivri esnafının arasında olduğunu ve onların sorunlarını kendilerinden dinlediğini söyleyen Tahir Sert, esnafın kendisini bir kardeş gibi bir dost gibi görerek sorunlarını daha rahat dile getirebildiğini söyledi.

SİLİVRİ’DE İSTİHDAM SORUNU ÇÖZÜLECEK

Silivri esnafının yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert, “Silivri’nin ihtiyaçlarını en iyi şekilde belirleyerek, projeler oluşturduk. Her birinizin sorununu önemsiyoruz. Biz halkın derdi ile dertlenen insanlarız. Bizim desturumuzda önce millet anlayışı vardır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar Silivri’yi hizmetsiz bırakmamış, dev yatırımlarda bulunmuştur. Bugünden sonra da desteklerini fazlasıyla göstereceklerinin sözünü almış bulunuyoruz. Silivri’mizi devlet üniversitesi, metro, kültür merkezi, buz pistleri, yüzme havuzları gibi hizmetler ile marka bir şehir haline getireceğiz. Silivri, dünyanın en güzel coğrafyalarından biri. Beş yılda hiçbir hizmet gelmemiş ve köhneleşmiş. Silivri bunu hak etmiyor. Gelin el birliği ile Silivri’de hizmetlerin kaldığı yerden devam etmesini sağlayalım” şeklinde konuştu. Esnafın sorunlarının çözüleceğini ve Silivri’de istihdam alanlarının arttırılması için çalışmaların yapılacağını belirten Sert’e, Silivri esnafı adaylığının hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.