enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4837
EURO
34,8581
ALTIN
2.421,72
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AKP’nin Belediye Meclis Üyesi Listeleri Açıklandı

AKP’nin Belediye Meclis Üyesi Listeleri Açıklandı
25.08.2015
115
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi Aday Listelerini açıkladı. Liste ilk olarak 17.00’de AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in katılımı ile yapılan basın toplantısında açıklandı. Belediye Meclis Üyesi Adaylarının Silivri’ye hayırlı olmasını temenni eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Bugün bizim için önemli bir gün. Başkanımla birlikte en doğru kararı vermek için elimizden geleni yaptık. Listeleri bugün İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettik. Aday listemizi 8 kişilik komisyon ile belirledik. Herhangi bir kişinin ya da zümrenin birbirine karşı bir üstünlüğü yoktur. Hem teşkilat yapısına hem demografik yapıya uygunluğa önem verdik. Rabbim hayırlara vesile etsin” dedi. Liste oluşturmanın zorluğuna değinen AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert, açıklamasında; “Dünyanın en zor şeyi liste oluşturmak. Bu görev sadece bizim seçimimizle yapılmadı. Komisyonumuzla birlikte pek çok olguyu değerlendirerek oluşturuldu. Hatası ile sevabıyla güzel bir liste oluşturduk. Silivri’mize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

BİZİM LİSTEMİZDE TEK ADAY RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR

Basın toplantısının ardından AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensuplarının katılımı AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya gelindi. Listelerin oluşumda herhangi bir ayrımın gözetilmediğini belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptığı konuşmada; “Listeleri oluştururken hiçbir ayrım gözetmedik. Partiye emekleri olan çok fazla arkadaşımız var. Bu saatten sonra yapmamız gereken sağ duyu içinde davranarak seçimlerin kazanılması için elimizden geleni yapmak olacaktır. Bizim listemizde tek aday Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bundan daha öte bir değer yoktur. Senlik- benlik bilincine girmek vebal almaktır. Listede yer alan kişiler, diğerlerinden daha fazla çalışmış, emek harcamış değildir. Kimsenin kimseden üstünlüğü olmadığını bilmeliyiz. Meclis Üyesi Listesini oluştururken demografik dağılım, teşkilatın içinde yer alması, eğitim durumu göz önüne alındı. Partimiz için hayırlı olsun” dedi.

PARTİMİZİN SEÇİM KAZANMASI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert;” Belediye Meclis Üyesi Listelerini oluştururken çok zorlandık. Çünkü hepiniz bu davaya inanmış, bu yola baş koymuş insanlarsınız. Kimsenin artık muhalefette kalmaya tahammülü kalmadı. Halkın gözündeki

temsil kabiliyetini, demografik yapı gibi değerleri göz önüne aldık. Hataları en aza indirgeyerek listemizi oluşturduk. Şampiyon bir takımın sıradan futbolcusu mu olmak istersiniz yoksa küme düşmüş bir takımın gol kralı mı olmak isterseniz? Partimizin iktidar olması her şeyden daha önemli. Beş yıl emek verdiniz. Silivri’nin beş yılda kaybettiklerini hesabını yaparak hareket etmeliyiz. Rabbim bu seçimlerden yüzümüzün akı ile çıkmayı nasip etsin” şeklinde konuştu. Toplantı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın Belediye Meclis Üyesi Listelerini açıklamasının ardından sona erdi.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ (ASİL ÜYELER)

1. Rıfat KUTLU

2. Tamer ŞİŞMAN

3. Filiz GÜLER

4. Mustafa SARAL

5. Mutlu BOZOĞLU

6. Osman UMUÇ

7. Lütfü VARDAR

8. Tuğba ALKAYA

9. Metin KAYA

10. Mustafa ZORLU

11. Yusuf KÖROĞLU

12. Mustafa TÜRKER

13. Harun TÜFEKÇİ

14. Necati GİDİCİ

15. Muhlis ÇİL

16. Orhan ÇELİK

17. Rafet ÜNVER

18. Ercan ÇALIŞKAN

19. Hazım ARAS

20. Abdülsamet SANCAK

21. Sedat GÜVEN

22. Ömer GEÇİT

23. Latif UMUÇ

24. Murat AVCI

25. İdris BATAN

26. Bulut BANAZLI

27. Zafer ÖZTÜRK

28. Mehmet KARAN

KONTENJAN

Emrah MAŞALACI

Osman TOPAÇ

Ülkenur BÜKE

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.