enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5243
EURO
34,8011
ALTIN
2.430,22
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

` TEMEL TAŞLARLA OYNANIYOR`

` TEMEL TAŞLARLA OYNANIYOR`
25.08.2015
81
A+
A-
Silivri`de 10 Kasım törenlerinde yaşanan kargaşa sonrası MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz`da yazılı bir açıklama yaptı. Türkyılmaz`ın basın açıklaması şöyle: 
Ne acıdır ki bu günün yaşanacağı hafta içinde belli olmuştur. 11 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarıyla oynama zihniyeti sonucu, törenler ile ilgili kurumlara gönderdiği genelgelerle ülkeyi yöneten AKP iktidarı Kamu görevlisi olan mülki amirleri sıkıntılı konuma düşürmüştür. 10 Kasım ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü MHP ilçe teşkilatını arayarak, törende çelenk sunma isteğiniz varsa yazılı olarak Kaymakamlık makamından izin almak üzere müracaat etmemiz söylenmiştir. Biz MHP İlçe teşkilatı olarak bunun şık olmadığını, yanlış bir uygulama olduğunu, bu durumun bize yazılı davetiye olarak tebliğ edilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Yapılan yaklaşımın yanlış olduğunu düşündüğümüzden İlçe teşkilatı olarak törene katıldığımızı ancak çelenk sunmadığımızı değerli Silivri halkı ile paylaşmak isteriz. Tören akışı esnasında töreni sunan öğretmenimizin, tören protokolü tarafından bizimde anlamadığımız bir biçimde tören akışının durdurulmasını, 5-6 dakikalık beklemeden sonra sirenlerin çalmamasını, yine anlaşılmayan bir sebeple sadece istiklal marşı ile töreni bitirmesinin emredilmesini MHP olarak anlamış değiliz.
Bunun akabinde yaşanan trajik olaylar kimsenin hoş karşılayacağı nitelikte olmamıştır. Sunum yapan öğretmenimizin, ömrünü eğitime adamış emekli bir öğretmenden “ Sen kimin adamısın? Kimden talimat alıyorsun? “ diyerek çekiştirilmesi acaba Chp İlçe başkanı Mümin TUĞLU’yu da üzmüş müdür?
Bu tür olayların iyi analize edilip çok iyi dersler çıkarılması gerektiğini düşünmekteyiz. Sayın Belediye başkanın kendi partilileri tarafından bir anda protesto edilip AKP çelenklerinin yere atılması da hoş görünen bir durum değildir. Bu tür aksaklıkların yaşanması bile AKP ve CHP arasında siyasi bir ranta dönüşüyor ise burada sorgulanması gereken şeyin törendeki aksaklıklar değil Milli değerlerimizin bu iki siyasi parti nazarında nasıl bir erozyona uğradığını açıkça göstermiştir. Aynı zamanda bu törende bazı CHP lilerin de yaklaşan yerel seçimlerle ilgili amaç dışı davranmaları herkes tarafından gözlenmiştir.
Güzel ilçemiz Silivri’de bu tür olayların bir daha yaşanmaması için Sayın Kaymakamımızın bir an önce konuya el atması, yetkili makamlara gerekli uyarıları yapması, gelecek törenlerin daha dikkatli yapılması Milli değerlerimizi korumak ve yaşatmak adına daha hayırlı olacaktır. Kamuoyuna duyurulur…

Şenoğlu TÜRKYILMAZ
MHP İlçe Başkanı
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.