enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3713
EURO
35,0024
ALTIN
2.325,92
BIST
9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tepecik’e İbrahim Erkal Sosyal Tesisleri müjdesi

Tepecik’e İbrahim Erkal Sosyal Tesisleri müjdesi

Mutluluk Şehri Buluşmaları ile ilçe genelinde vatandaşla bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepeciklilerle projelerini paylaştı. Akgün Tepecik’e İbrahim Erkal Sosyal Tesisi yapacakları müjdesini verdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ilçe genelinde düzenlenen Mutluluk Şehri Buluşmalarına katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

 “Sosyal belediyecilikte de fark yarattık”

Eşi Hatice Akgün’le birlikte Tepecikli kadınlarla bir araya gelen Başkan Akgün, “Belediyecilik insanları mutlu etme sanatıdır. Ben ve ekibim sizleri mutlu edebilmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanısıra sosyal belediyecilik alanında da fark yaratan projeler ortaya koyduk. Örneğin Büyükçekmeceli kadınlar için onlarca branşta ücretsiz eğitim veriyoruz. Evde oturmaktan sıkılan, içindeki yeteneği ortaya çıkartmak isteyen ya da evinin bütçesine katkı sağlamak isteyen kadınlarımız Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Kurslarına katılabilir. Böylelikle hem kendinizi daha da geliştirir hem de ilgi duyduğunuz alanda bir meslek sahibi olabilirsiniz” diye konuştu.

 

“Tepecik’in çehresi değişti”

2009 yılında Büyükçekmece’ye bağlanan Tepecik’e yapılan hizmetlerle bölgenin kaderinin değiştiğini de belirten Başkan Akgün, “Çocuklarımızın ve sizlerin sosyal ve kültürel yaşamına büyük katkı sağlayan Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi’ni yaptık. Büyükçekmece’nin en özel ve en güzel camilerinden bir tanesi olan Tepecik Saray Camii ve çevre düzenlemesi ile Tepecik’in çehresini değiştirdik. Atatürk Caddesi’ni yenileyerek modern ve ömürlük bir cadde kazandırdık. Yaptığımız parklar ile şehrimizin daha da güzel ve yeşil olmasına katkı sağladık. Bugün gelinen noktada ülkemizin ekonomik durumu ortada. Türkiye’deki tüm belediyeler sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İmkânlarımız kısıtlı. Ancak buna karşın hizmetlerimiz de tüm hızıyla devam edecek. Tepecik’te yapmakta olduğumu İbrahim Erkal Sosyal Tesisi’nde ailenizle, komşularınızla beraber huzurla oturup çayınızı çorbanızı içebileceksiniz. Her türlü sosyal aktiviteyi gerçekleştirebileceksiniz” şeklinde konuştu.

 

Talepleri birinci ağızdan dinledi

Tepecikli vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin önümüzde süreçte hayata geçireceği projeleri anlattı. Başkan Akgün, Tepecikli kadınların istek ve önerilerini de dinleyerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.