enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yalçın; “Lüzumsuzlar Paniklediler!”

Yalçın; “Lüzumsuzlar Paniklediler!”
02.08.2019
126
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi  Silivri İlçe Başkanı  sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

” 50 yıllık şanlı maziye sahip Ülkücü Milliyetçi Hareketin Lideri Sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyfedi’nin açıklaması sonrası görüyoruz ki lüzumsuzlar paniklediler. Öncelikle ipiniz, çarşafınız hiç kimsenin umrunda olmaz.Bizim için önemli olan Liderimizinde ifade ettiği gibi birlik ve beraberlik oluşturmaktır. Bizim için önemli olan aslında bi haber olduğunuz Türk Milliyetçiliği’ne gönül vermişlerin sizlerin sayesinde kandil uzantılarının meclis konuşmalarında ezilmesine müsade etmemektir.

Gönül kapısını ve siyasi yolunda birlikte yürümeye gaye edinmiş erdemli tavırlarla devam eden Liderimizin bu hareketi sizi telaşa düşürmesi beklenen bir durumdur.Telaş içinde kaleme aldığınız gaf ve gaflet dolu ifadeler cevabı çok kısa ve nettir. Bu kalemşör davranışı Kandil Uzantısı HDP vekili size hıza verirken neden kullanamadınız.
Kullanamazsınız davulunuz okyanus ötesinde,tokmağınız kandilde.
O sebepten dolayı lüzumsuzluk etmeyin.” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe Başkanı Zafer Yalçın

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.