enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AKGÜN MEDYA MAHALLESİNE KONUK OLDU

AKGÜN MEDYA MAHALLESİNE KONUK OLDU
A+
A-

Başkan Akgün, Ayşenur Arslan’ın Medya Mahallesi’ne konuk oldu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gazeteci Ayşenur Arslan’ın Halk TV’de yayınlanan “Medya Mahallesi” programında 40 yılı aşkın belediyecilik deneyimini anlattı.

40 aşkın belediyecilik deneyimi ve 5 dönemdir Büyükçekmece’de belediye başkanı seçilen, yerel yönetimlerin duayen ismi Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediyelerin ve yerel yönetimlerin Türkiye’deki son durumunu ekranları başındaki izleyicilere anlattı.

“Her şey insan için” 

18 yaşından beri belediyeci olduğunu belirten Başkan Akgün, 40 yılı aşan belediyecilik hayatını ve 25 yıldır Büyükçekmece’ye yaptığı hizmetleri gazeteci Ayşenur Arslan’la paylaşarak şu şekilde konuştu: “Türkiye 20 yıldır yerel yönetimler konusunda köreldi. Bazı belediyelerin kapanması Türk demokrasisinin gelişmesine zarar vermiştir. Her şey insan içindir, demokrasi insan içindir. Ben bu felsefeyi benimseyerek hizmet etmek zorundayız” diye konuştu.

 

“İstanbul’un en çok memnuniyet duyulan belediye başkanı”

CHP’nin İstanbul’da yaptırdığı “Memnuniyet Anketi”  sonucunda Başkan Akgün’ün İstanbul’da ilçe belediye başkanları arasında halkın en çok memnun olduğu belediye başkanı seçildiğini söyleyen gazeteci Ayşenur Arslan, Avrupa ve Türkiye’deki yerel yönetim anlayışı arasında ne gibi farklar olduğunu sordu. Türkiye ve Avrupa yerel demokrasi anlayışı hakkında da izleyicileri bilgilendiren Başkan Akgün, eğitime olan hizmetlerini ve Büyükçekmece’ye yaptırdığı okulları anlatarak Türkiye’nin çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmasının yolunun eğitimden geçtiğini söyledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.