enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5564
EURO
34,8514
ALTIN
2.437,32
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılmaz Kandemir’e AK PARTİ rozetini taktılar!

Yılmaz Kandemir’e AK PARTİ rozetini taktılar!
25.08.2015
267
A+
A-

BENİM KOCAMAN BİR AİLEM VAR

rnrn

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana herkesin gönlü ilernemek vererek çalıştığını söyleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral;rn“Hepinize hoşgeldiniz demek istiyorum. Bizim en büyük projemiz birlik vernberaberliğimiz. Bu akşam sizdeki inancı, gözlerinizdeki ışığı gördüm. Varsınrnhiçbir şeyimiz olmasın biz bu inançla her yere yürür, belediyeyi de alırız. Burninanç işi. Önümüzde çok kısa bir zaman kaldı. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devamrnediyoruz. Birlikte görev yaptığım arkadaşlarımla çalışmaktan her zaman gururrnduydum. Vural Başkanımızın partimizi, ilçe teşkilatımızı kurduğu o gündenrnbugüne gelene kadar, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan arkadaşlarımızrnburaya emeğini ve gönlünü verdi. Biz sadece bu seçime 2-3 aylık süre zarfındarndeğil, 5 yıl boyunca çalışarak hazırlandık.Biz sahada en aktif çalışanrnteşkilatız. Benim kocaman bir ailem var.Biz karıncalar gibi çalışırken,rnbaşkaları ağustos böceği gibi eğlence peşinde koştu. Rabbim emeklerimizinrnkarşılığını verecektir” dedi.

rnrn

 

rnrn

HERKES AYNI SAFTAYSA BUNDA BİR KERAMET VARDIR

rnrn

İBB Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir’in AKrnParti’ye katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti SilivrirnBelediye Başkanı Tahir Sert; “Önümüzde 3 hafta kaldı. Biz kalan süremizirnçalışarak geçirmeye devam ediyoruz. Rakiplerimiz bizden aday adaylığırnsürecinde, 9 parçaya ayrılmamızı, adayın da tek başına kalacağını ümit ettiler.rnAma bu hevesleri kursaklarında kaldı. Bölünmeyi bırakın biz bütün başkanlar elrnbirliği yaptık. Silivri beldelerinde ve ilçelerinde görev yapmış bütün kişilerrnaynı safta toplanıyorsa bunda bir keramet vardır. Karşı tarafta da mutlaka birrnhata vardır. Ben 7 aydır esnaf ve dernek ziyaretleri yapıyorum. Gördüm kirnSilivri kararını vermiş ve bu yönetimden kurtulacak. 2004 yılında AK Partirndönemi ile birlikte Silivri büyük hizmetler görmüştür. Ama Silivri son 5 yıldarnhiç hizmet görmedi. Biz Silivri’mizi yeniden AK Belediye ile birleştirmeyerngeliyoruz.”

rnrn

 

rnrn

KARINCALAR GİBİ ÇALIŞARAK SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

rnrn

“ Bu akşam benim için çok anlamlı bir gece. Sınıf arkadaşımrnYılmaz Kandemir bugün ailemize katılıyor. Silivri siyaseti dendiği zaman emeğirnen çok geçen kişilerden bir tanesi Yılmaz Kandemir’dir. Yılmaz benim canrnkardeşimdir. Bugün yollarımız birleşti ve kendisi gücümüze güç kattı. Seni çokrnseviyoruz.  İnşallah bize artık bu seçimirn15 puan farkla kazanmak kaldı. Bu seçime dair içimde hiçbir tereddüt yok. Çokrnçalışırsak seçimi alacağımızı biliyorum. Bakıyorum inancımız tam, güvenimizrntam. Karıncalar gibi çalışarak zaferi kazanacağız. Başbakanımızın Silivri’yirnistedi. Ben de şeref sözü verdim. El birliği ile bu sözümü yerine getireceğiz” diyerekrnsözlerini sonlandırdı.

rnrn

 

rnrn

BİRİNCİ SIRADA MİLLET,  İKİNCİ SIRADA HİZMET GELİR

rnrn

Programa katılarak destek veren İstanbul Milletvekili TülayrnKaynarca; “Birlikte yürümekten onur duyduğum dava arkadaşlarım! Bugün güzel birrnheyecan var ve ben sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu salon burncoşku, artık Silivri’nin AK Parti bayrağı ile dalgalanacağının kanıtıdır.rnYılmaz abimiz bugün ailemize katılıyor. Kendisi Silivri siyasetininrnduayenlerinden bir tanesi. Gönlünden her zaman Silivri’ye hizmet etme aşkırngeçmiş ve işte bugün doğru adrese gelmiş. Başbakanımızla, başkanlarımızla,rnteşkilatımızla hizmetin adresiyiz. Aramızda diğer siyasi partiler ile şöyle birrnfark var; biz birinci sıraya milleti ikinci sıraya hizmeti, siyasete gönlümüzü,rnemeğimizi koyarız. Siyaset bir yolculuk. Bu yol arkadaşlığında bütün kardeşlerimizinrnheyecanı, emeği var.”

rnrn

 

rnrn

CUMHURİYETE EN ÇOK AK PARTİ SAHİP ÇIKMAKTADIR

rnrn

“AK Parti ile ilgili hep bir önyargı oluşturdular.rnMilliyetçilikten, Atatürkçülükten, Laiklikten bahsettiler hep. Ama TürkiyernCumhuriyeti’nin inkılaplarını, ilkelerini içine sindiren, bunu yaşayan ve yaşatanrntek parti AK Parti’dir. Çünkü vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir.rnHer insan bir dünyadır. Her bireyin düşüncesi, ruhu bizim için değerlidir.rnBizimle bu yolculuğa devam etmek isteyen herkes bizim yol arkadaşımızdır. Bizimrnilkelerimiz ve hedefimiz asla değişmez. Hedef, bu ülkenin layık olduğu en güzelrnyerde olmasıdır. O yüzden Yılmaz Abimiz de doğru yolda. Bu seçim çok önemli,  çok değerli.Bizim niyetimiz, hizmetimiz vernyolumuz değişmez. Önemli olan tek bir şey var o da milletimiz. O yüzdenrnailemize, teşkilatımıza hoş geldin Sayın Yılmaz Kandemir”rndedi.

rnrn

 

rnrn

KANDEMİR: SİLİVRİ’Yİ SEVDİĞİM İÇİN AK PARTİ’YErnKATILDIM

rnrn

Teşkilat Mensuplarının alkışları ve sloganları arasındarnkonuşmasını gerçekleştiren İBB Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir; “AKrnParti’de olmamın en büyük nedenleri Milletvekilimiz Tülay Kaynarca’nınrnsöylediği gibi Silivri’ye hizmet etme aşkıdır. Ben 42 yıldır siyasetinrniçindeyim. Gezi Parkı olaylarından sonra bu konu üzerine düşündüm. Gezi Parkırnolaylarının Türkiye Cumhuriyeti’ne kurulan bir tuzak olduğunu gördükten sonrarnAK Parti’ye geçmeye karar verdim. 30 Mart akşamı Silivri’mizin kaderininrndeğişeceği saatleri ve sevinci birlikte yaşamak için sizlerleyim. Bugün burnsalonda bulunan arkadaşlarımızın çoğunu tanıyorum. Sizlerle çalışmak banarnmutluluk verecektir. AK Parti’ye katılma kararı almamdaki en önemli nedenlerdenrnbiri de Silivri ve Türkiye sevgimdir. Tecrübelerime dayanarak belirtmekrnistiyorum ki sizler zaten AK Parti Teşkilatı olarak seçimleri kazandınız.rnBundan sonra 30 Mart’ta seçim sonuçları açıklanana kadar yapacağınızrnçalışmalar, belediye meclis üyesi sayısını arttırmak için olacaktır.”

rnrn

 

rnrn

KARDEŞ KANINI DURDURAN LİDERİN PARTİSİNE GELDİM

rnrn

“Dünya Belediyeler Birliği seçiminde tanıştığım Sayın KadirrnTopbaş’ın seçimleri yeniden kazanacağı aşikardır. Ben de Silivri’miz ilernİstanbul’da aynı partinin olması ve hizmetlerin daha da artması için buradayım.rnBen yerel siyasetçiyim. Benim için önemli olan Silivri’dir, Silivri’de yaşayanrnhemşehrilerimdir. Halkın içinden çıkan, politikaya en alt kademeden başlayıprntırnakları ile yükselen, milli gelirimizi 3’e katlayan, büyük yatırımlara imzarnatıp ülkemizi devlet ligine taşıyan, 30 yıldır akan Türk- Kürt kardeş kanınırndurduran büyük yurtseverin, 40 yıldan bu yana yurdumuzu ahtapot gibi saranrnparalel yapıya dur deme cesareti gösteren, gizlice fakir ailelerini ziyaretrnedip onlarla yer sofrasında yemek yiyen, cenazede tabut sırtlayan, annesininrnmezarı başında Kuran-ı Kerim okuyan hayırlı evladın Sayın Başbakanımız ReceprnTayyip Erdoğan’ın partisine gelmekten onur duyuyorum” dedi. Program İstanbulrnMilletvekili Tülay Kaynarca’nın, Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir’e rozetrntakması ve önceki dönem Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür plaketlerinin takdimrnedilmesinin ardından sona erdi. 


REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.