enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılmaz, “Seçim bitti, Şimdi hizmet zamanı”

Yılmaz, “Seçim bitti, Şimdi hizmet zamanı”
01.04.2019
122
A+
A-

31 Mart Yerel Seçimlerde Silivri Belediye Başkanlığına seçilen Volkan Yılmaz, Silivrililere yaptığı teşekkür konuşmasında: “Şimdi hep beraber ayağı kalkıp yürüme zamanı” dedi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde aldığı oyla Silivri Belediye Başkanı seçilen Volkan Yılmaz, sonuçlan açıklandıktan sonra Atatürk Anıtı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Coşkulu alkışlar ve sloganlar eşliğinde vatandaşlarla kucaklaşan Yılmaz’a AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, MHP İl Başkan Yardımcısı Fatih Aygün, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ramiz Aksu eşlik etti.

YALÇIN: HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Davamıza inandığınız ve üç ay boyunca verdiğiniz destek için hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek vatandaşlara teşekkür etti.

BOZOĞLU: HASRET BİTTİ, SİLİVRİ’YE HİZMET GELECEK

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivrililere “Hasret bitti. Silivri’ye hizmet gelecek. Bizleri desteklediğiniz için Allah sizden razı olsun. Silivri, kaybettiği yılları, hizmet ve sosyal belediyecilik anlayışıyla inşallah hızlı bir şekilde kazanacak” sözleriyle seslendi.

YILMAZ: SİLİVRİ YÜREĞİNİ AÇTI, TEŞEKKÜR EDİYORUM

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, coşkulu alkışlarla kendisini kutlayan vatandaşları selamladı ve teşekkür konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bu sevgiye, güvene layık olmak çok zor, ama en başta Cumhurbaşkanım ve Genel Başkanımın omuzlarıma yüklediği yükü taşımakta azimli ve kararlıyım. Silivri’nin güzel insanlarının hiç şüphesi olmasın. Hep beraber el ele, gönül gönüle vereceğiz. Bütün engelleri bugün yıktığımız gibi yıka yıka yürüyeceğiz. Öyle Silivri’nin insanını unutmak yok. Sizi unutanı siz de unutun dedik ve Silivri’nin güzel insanı unuttu. Şimdi sizi unutanlar düşünsün ‘Biz ne zaman hatırlanacağız’ diye. Bizde kin, öfke, öteleme, kutuplaştırma yok, kucaklaşma var. Ellerimizi açtık herkesi kucaklayacağız dedik. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun herkesi kucaklayacağız. Silivri buna yürek verdi. Gönül gönüle verdik, el ele tutuştuk. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

“HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Bana oy vermeyen abla ve ağabeylerime sesleniyorum, oy verip vermemeleri önemli değil, ben tüm Silivri’nin Belediye Başkanı olacağım. Silivri’yi sadece çarşıdan, yalnızca kendisine oy verenlerden ibaret sayanlardan olmayacağım. Biz büyük bir aileyiz, Silivri’yiz. Hiç kimseyi ötekileştirme, ayrı gayrı yaratma derdimiz yok. Belediyemizin kapısı her vatandaşımıza açık olacak.

Silivri Belediyesinde çalışanlar her biri benim kardeşim, ama bu saatten sonra kimse oturmayacak. Ben koşmaya geliyorum, koşmaya. Ehliyet ve liyakat sahibi her vatandaşımla hizmet edeceğim.

Silivri’de çatık kaşlar ve umutsuz bakışlar yerine mutlu yüzler geliyor. Işıklar sönecek, Volkan patlayacak. Ne dediysek oldu mu? Silivri’de değişim zamanı dedik. Bir şey değişti, her şey değişecek. Adil, hak, hukukun tesis edildiği şeffaf belediyeciliği hayata geçireceğiz. Bir kuruşu bile peşkeş çektirmeyeceğimize emin olun.

Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’nin Belediye Başkanı. Silivri’de çözmemiz gereken çok sorun var. Yan yana gelmeyecek dediğiniz insanlar el ele verecek.

Üzerimdeki Silivrispor formasını terletmiş bir insanım. Şimdi bu forma hizmet formasıdır. Beraber yapacağız.

“DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti İlçe Başkanım Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanım Zafer Yalçın her zaman ön ayak oldu, beraber koştuk. Sağ olsunlar, var olsunlar. Gece gündüz yanımda koşan, kadın ve gençlik kolları, teşkilat mensupları, nakdi yardımda bulunanlar, en önemlisi hayır dualarını eksik etmeyenler anne ve teyzelerime çok teşekkür ediyorum. Üç ay boyunca öyle cefakar vefakar arkadaşlarımla, çizgisini hiç bozmayan, beyefendilikle, atılan çamura dönüp bakmadan koştum.

Şimdi hep beraber ayağı kalkıp yürüme zamanı. Silivri çok süründü, artık ayağı kalksın.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.