enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılmaz, ‘’Spor Evlatlarımız İçin Önemli Bir Alanı Olduğu Unutulmamalı’’

Yılmaz, ‘’Spor Evlatlarımız İçin Önemli Bir Alanı Olduğu Unutulmamalı’’
28.02.2019
104
A+
A-

Türkiye Sportif Tarama ve Spora Yönlendirme kapsamında ülke genelinde gerçekleştirilen projenin İlçe spor müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları Mimar Sinan İlkokulu Kapalı Spor Salonunda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan YILMAZ ziyaret ettiler.

İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak yürüttüğü proje hakkında bilgiler alan Yılmaz bu kapsamda projenin genişlemesi ve 2023 e hedeflenen başarıya ulaşması için fikir ve öneriler aldı.
Yılmaz ’’Ailelerimiz en büyük endişesi olan evlatlarımızın yanlış yollara sevk edilmesinin önünde oluşturulacak en önemli etken spor, bu kapsamda gerçekleştirilen her faaliyet bizim için önemli. Bu nedenle biz belediyecilik anlamında üzerimize düşen görevlerle ilgili çalışmalarımız hazır. Sağlıklı ve başarılı nesillere ulaşmak için çalışacağız. Sözleriyle ziyaretini sonlandırdı.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.