enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5544
EURO
34,9322
ALTIN
2.444,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün: Takımımıza güveniyor ve inanıyoruz

Başkan Akgün: Takımımıza güveniyor ve inanıyoruz
02.12.2015
117
A+
A-

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Kulüp Başkanı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Onursal Başkan Hamir Demir’in ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

“Başarı grafiğiniz yükselişe geçecek”

Takımın Spor Toto Basketbol Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptığını ancak son iki haftada şansız mağlubiyetler aldığının altını çizen Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu takım bugüne kadar yapılamayanları yapmış, başarıdan başarıya koşmuş bir takımdır. Kurulduktan 5 yıl sonra Basketbol Birinci Ligi’ne yükselmesi tesadüfi bir başarı değildir. Buralara bileğinizi gücü ile hak ederek geldiniz. Önümüzdeki haftalarda da başarı grafiğinizin çıkışa geçeceğine inanıyorum” dedi.

 “Hedefimiz Avrupa’ya katılmak”

Hafta sonu oynanacak olan Darüşşafaka Doğuş maçı öncesinde takım oyunculardan galibiyet sözü alan Başkan Akgün, “Büyükçekmece halkı ve kulüp yöneticileri olarak bizler size güveniyor ve inanıyoruz. Bu takım bize çok güzel başarılar yaşattı. Her zaman göğsümüzü kabarttınız. Bizler kulüp yöneticileri olarak sonuna kadar sizlerin yanındayız. Bu sezon hedefimiz Avrupa’ya gitmek. Sizler bunu başarabilecek bir ekipsiniz. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Başkan Akgün, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Onursal Başkanı Hamit Demir’e de takıma desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.