enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5091
EURO
34,6043
ALTIN
2.492,39
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
20°C
İstanbul
20°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ AMATÖR VOLEYBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ AMATÖR VOLEYBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU
17.05.2016
114
A+
A-

Spora ve sporcuya önem veren Beylikdüzü Belediyesi’nin, Beylikdüzü sakinlerini harekete geçirmek adına gerçekleştirdiği Amatör Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu. Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu’nun organize ettiği turnuvada, tamamı amatör 16 takım, 5 hafta boyunca yarıştı. İşitme engellilerden oluşan bir takımın da olduğu turnuva Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan final maçı ve düzenlenen törenle son buldu. Turnuva şampiyonu İstanbul Üniversitesi Takımı oldu.

16 takımın kıyasıya yarıştığı turnuvanın son günü Örnek İlk Okulu ile Bambam takımı arasında oynanan 3.’lük ve 4.’lük maçının ardından, Halide Edip Adıvar ve İstanbul Üniversitesi takımı arasında final maçı oynandı. Kupa töreninde ilk olarak en centilmen takım olarak seçilen Beylikdüzü Sağlık İşler Takımı’na kupa ve madalyaları takdim edildi.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül, yaptığı konuşmada “Spora sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Devam edecek olan turnuvalarımıza desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Turnuva Birincisi İstanbul Üniversitesi

Beylikdüzü Belediyesi Amatör Voleybol Turnuvası’nda Örnek İlk Okulu Takımı 4., Bambam Takımı 3., Halide Edip Adıvar Takımı 2. ve İstanbul Üniversitesi Takımı ise 1.’liği aldı. Dereceye giren takım sporcularına madalya, tişörtlerini, spor ayakkabı ve eşortman hediye edildi. Takımlara kupalarını ise Meclis Üyeleri Fuat Bayazıt, Ebru Çevik, Serdar Çakmak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül ve Spor Büro Sorumlusu Cem Ülker takdim etti. Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporculara sertifika verildi.

Beylikdüzü Belediyesi Voleybol Turnuvası Final (2) Beylikdüzü Belediyesi Voleybol Turnuvası Final (3) Beylikdüzü Belediyesi Voleybol Turnuvası Finali Birincisi (4) Beylikdüzü Belediyesi Voleybol Turnuvası Finali İkincisi (5) Beylikdüzü Belediyesi Voleybol Turnuvası Final (1)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.