enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt yine Kara dedi

Esenyurt yine Kara dedi
25.08.2015
190
A+
A-

Çoğunluğun sağlanmasıyla ilk toplantıda yapılan seçime tek liste ile giren Hasan Kara 17 kişilik ekibiyle yeniden göreve geldi.Divan başkanlığını Fikret Küçüköneralp’in, divan katipliklerini de Hasan Demir ve Rıdvan Mutlu’nun yaptığı genel kurul, kongre üyesi Baki Küçüköneralp’in itirazı üzerine açık oylama yerine zarf usulü yapıldı. Seçim sonrasında bütün oyları alan Kara, 17 kişilik ekibiyle birlikte göreve geldi. Genel kurulun ardından söz alan Hasan Kara, 2 yıl içinde hedeflerinin önce Bölgesel Amatör Lige, ardından da profesyonel lige çıkmak olduğunu söyledi. Kara “Yönetimde asil ve yedek ayrımı yapmayacağız. Hedefimiz 2 sene içinde profesyonel lige çıkmak. Bu listeyi de bu hedefe bağlı olarak oluşturduk. Tamer Özyurt’la da görüştük. Yine bütçemizin yüzde 50’sini karşılayacak. Hedeflerimize ulaşmamız için 300 Bin Liralık bütçe lazım. Bu bütçeyi oluşturabilirsek Esenyurt BAL’a çıkar.” diye konuştu.

Esenyurtspor Genel Kurul Üyesi Baki Küçüköneralp de dilek ve temenniler bölümünde yaptığı konuşmada sportif başarıların gelip geçici olduğunu, 1994 yılındaki kadroyu şu anda kime sorsa hatırlayamayacağını söyledi.


Küçüköneralp “Sportif başarı gelir, unutulur gider. 1994’teki kadroyu sayın desem kimse hatırlamaz. İnşallah genel kurulumuz camiaya hayırlı, uğurlu olur. Başarıdan daha çok kulübe kalıcı eserler kazandırılması daha doğru bir yol.” ifadesini kullandı. 


Dilek ve temenniler bölümünde söz alan genel kurul üyesi Selçuk Cebecioğlu da seçimi kazanan Hasan Kara’ya futbolculara söz verilen 25 Bin Liralık prim sözünün yerine getirilip getirilmediğini sorarak, bu konuda da kendi çevresinde çıkan yorumlardan dolayı rahatsız olduğunu, konuya açıklık getirilmesi gerektiğini söyledi. Cebecioğlu “Futbolcuların sağda solda primlerini alamadıkları yönünde konuşmaları beni de rahatsız etmektedir. Şampiyon olması halinde takıma dağıtılacağı açıklanan 25 Bin Liralık prim dağıtılmış mıdır, dağıtılmamış mıdır? Bu konuda bir açıklık bekliyoruz. Futbolcular bu konuyu sağda solda sürekli olarak konuşuyorlar.” dedi.


Bu soru üzerine söz alan Hasan Kara da, “Paranın dağıtılmadığı ile ilgili öyle bir sıkıntı yok. Kimseye bir kuruş borcumuz yok.” şeklinde konuştu.


Yönetim Kurulu Asil: Hasan Kara, Tamer Özyurt, Atalay Alparslan, Ayhan Gökçe, Abdullah Yılmaz, Veysel Karatay, Murat Cebecioğlu, Kerem Kılıç, Osman Kurtulmuş, Cuma Güzeldere, Rıza Koç, Togay Çoban, Vejdi Vatansever, Eren Kaya, Yılmaz Baduralkan, Vefa Uzuner, Aydın Şengezer. Yönetim Kurulu Yedek: Aytekin Çolak, Fikret Küçüköneralp, Haydar Yetişoğlu, Levent Çetin, Mehmet Kadıoğlu, Hakan Taşgöz, Rıdvan Mutlu, Suat Övündür, Tanju Demir, Engin Karaboz, Nükhet Doğan, İbrahim Yılmaz, Feridun Tiryaki, Ali Akbalık, Hasan Demir, Hayrettin Narman, Nevzat Sarıçelik.  

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.