enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2337
EURO
35,0049
ALTIN
2.433,19
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA DAHA NE YAPSIN: 0-0

ÇATALCA DAHA NE YAPSIN: 0-0
01.10.2018
111
A+
A-

TFF 3.Lig 2.Grupta zirve yarışında var olmak isteyen Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde çıktığı maçta Pazarspor’la puanları paylaştı. İlk yarıda vasat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ikinci yarıda rakibini sahasına kapatıp hapsetmesine rağmen 3 puanı getirecek golü bulamadı.

Sarı Kırmızılılar özellikle son 10 dakikada sadece Barış Dilligil’le 3 yüzde yüz gollük fırsattan  faydalanamadı.  İkinci yarıda zamana oynayan Pazarspor 90 dakika sonunda sahadan istediğini alan taraf olurken Çatalcaspor da sahadan 0-0’lık sonuçla ayrılmasına rağmen mücadelesiyle tribünlerden büyük alkış topladı. Sarı Kırmızılı taraftarlar maçın son düdüğüyle birlikte futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı. Futbolcular da tribünlerin bu jestine karşılık tribünlere gelerek alkışlarına alkışla karşılık verdi. Maçta ilk yarıda vasat bir oyun  ortaya koyan Sarı Kırmızılılar gerçek kimliğinden uzakta bir görüntü ortaya koydu. İkinci yarıda ise bambaşka bir Çatalcaspor izledik. Ev sahibi ekip ikinci yarının başlama düdüğüyle birlikte rakip sahaya yerleşerek hem defansif hem de ofansif anlamda oyunun kontrolünü elinde tuttu. Savunmayı ve ortasahayı önde kuran, bloklar arası mesafeleri koruyan, rakibine de geniş alanlar vermeyen ev sahibi ekip kazandığı bütün topları da hücumda etkili kullanarak ikinci 45 dakika boyunca gol düşüncesini ortaya koydu. Oyunu kendi sahasında kabul eden, baskı nedeniyle hem pas yapmakta, hem organize olmakta hem de oyunu ikinci bölgeden üçüncü bölgeye taşımakta güçlük çeken konuk Pazarspor rakip kaleye gitmekte zorlandı. Oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan temsilcimiz Pazarspor sahasına sıkışan oyunda rakibi önünde ortasahadan gelen sürpriz ayaklarla sonuca gitmeye çalıştı. İleri uçta Barış Kazer rakip defansla boğuşurken ortasahayı da hücum hattına sokan Sarı Kırmızılılar özellikle Barış Dilligil’in baş rol oynadığı gol pozisyonlarında son vuruşlarda etkili olamadı. İkinci yarıda sayısız pozisyon üreten Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince 1 puana razı  oldu. 90 dakika sonunda iki takım da gol kaydına muvaffak olamayınca mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

EDİTÖRÜN NOTU:

Programın yoğun olması nedeniyle Hüseyin Koçer İnşaat Çatalca- Pazar maçının ikinci yarısını izleme şansım oldu. Temsilcimiz ikinci yarıda oyunu tamamen  domine ederek oynadı. Pazarspor defansından çıkan ya da uzaklaştırılan her top temsilcimizde kaldı. İkinci bölgede özellikle Ömer Faruk Acı, Barış Dilligil ve Ufuk’la rakibe inanılmaz  bir baskı kuran temsilcimiz hem oyunun hem de topun sahibi oldu. İkinci yarı Pazarspor ortasahayı geçmekte bile zorlandı. Oyunu geride kabul eden, ortasahayı bile neredeyse defansın hemen önünde kuran Pazarspor neredeyse takım halinde savunma yaparak tamamen 0-0’a oynadı. Bu da ileri uçta görev yapan Barış Kazer ve Emre Turgut’un geniş alanda oynamasına ve yüzü dönük olarak da pozisyon olmasında sıkıntı yarattı. Sırtı dönük olarak kazandığı toplarda sürekli servis yapan Barış Kazer yüzünü bir türlü kaleye dönemediği için istediği şutluk fırsatları bulamadı.

Temsilcimizde Emre Turgut ve Barış Kazer rakip stoperlerle boğuşurken pozisyonlarda ortasahadan öne doğru gelerek kendilerine  alan bulan Barış Dilligil ve Ömer Faruk Acı’dan geldi. Ancak maç boyunca ortasahada adeta iki kişilik mücadele eden Barış Dilligil ve Ömer Faruk Acı son vuruşlarda biraz da yorgunluğun etkisiyle yakaladıkları pozisyonlarda istedikleri son vuruşu yapamadılar. Ancak Çatalcaspor ikinci yarı boyunca bu kadar hücum yaparken savunmayı da doğru yapması, rakibe geniş alanlar vermeden bunu başarması bence Sertan Güriz adına önemli bir artı. Bu kadar hücum yapıp, rakibe de kontratak vermeden bunu başarabilmek ilerleyen haftalar için önemli bir artı. Temsilcimiz kazanamasa da 3 puan için her yolu denedi diyebiliriz. Dolayısıyla ev sahibi ekip de deplasman takımına karşı bundan fazlasını yapamaz diye düşünüyorum. Çatalcaspor her ne kadar 1 puan alsa da oyun olarak 1 puandan fazlasını ortaya koydu diyebiliriz.

Kaynak : İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.