enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5562
EURO
34,8667
ALTIN
2.427,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPOR`DA BERABERLİK SERİSİ : 1-1

SİLİVRİSPOR`DA BERABERLİK SERİSİ : 1-1
25.08.2015
108
A+
A-
Spor Toto 3.Lig maçında Silivrispor, Tepecik Stadı’nda ev sahibi olarak çıktığı maçta Payas Beledieyspor’la 1-1 berabere kalarak bu hatfa da şeytanın bacağını kıramadı.
 
İkinci yarıda, özellikle golü kalesinde gördükten sonra maçı adeta tek kaleye çeviren Silivrispor son dakikada golü bulmasına rağmen galip gelemedi: 1-1. Üst üste üçüncü beraberliğini alan Silivrispor galibiyet hasretinin de 4 haftaya çıkmasına engel olamadı. İlk yarısı golsüz biten maçta konuk Payas Belediye 1975 58. dakikada Murat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golde defans adeta uyurken konuk ekip de bu golden sonra geriye yaslanarak skoru korumaya çalıştı. Neredeyse yarı sahasına kapanan konuk ekip kontrataklarla ikinci golü bulmaya çalıştı.
 
Oyunun son yarım saatlik bölümünde bütün riskleri alan Silivrispor maçın özellikle son bölümünde sol kanattan çok tehlikeli geldi. Golün sinyallerini veren temsilcimiz 90. dakikada günün başarılı isimlerinden Taner Gürsoy’un vuruşuyla maça ortak oldu: 1-1. Kalan sürede galibiyet golü için baskısını daha çok arttıran mavi kırmızılılar taraftarlarının da büyük desteğini arkasına almasına rağmen başka gol bulamadı. Maçın 90+4. dakikasında ise İsmail Düzgün’ün penaltı noktasından yaptığı mükemmel vuruşu kaleci Ersin aynı güzellikte kurtarınca maçın skoru ortaya çıktı.
Silivrispor’a  Payas önünde savunma SOS verirken ortasahada Yunus, sol kanatta Taner, çalışkanlıklarıyla ön plana çıkan isimler oldu. Silivrispor’un ileri uçtaki gol umudu Mustafa Kaya ise oyunda kaldığı 90 dakika içinde bir varlık gösteremedi.
 
Stat: Tepecik
Silivrispor. Rasim, Vahit, Güray, Cemal (83’Abdülaziz), Yunus, Serkan, Hakan (66’Sebahattin), Ahmet, Taner, Erkan (62’İsmail), Mustafa
Payas Belediye 1975: Ersin, Nuri, Yakup, Başaran, Can, Serdar, Murat (80’Anıl), Okan, Alp (46’Tuncay), Abdullah, Ali
Goller: 58’Murat (Payas Belediye), 90’Taner (Gürsoy)
HABER : İskender KORDU 
FOTOĞRAFLAR : İbrahim KESKİN
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.