enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’DA GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

ÇATALCA’DA GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
28.07.2022
113
A+
A-

Çatalca’da Çanakça Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan futbol turnuvasının açılış vuruşu Başkan Mesut Üner ve Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş tarafından yapıldı.

Çatalca Çanakça Spor Kulübü tarafından bu yıl 17.si düzenlenen “Naim Karataban Geleneksel Futbol Turnuvası “ Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in birlikte yaptıkları açılış vuruşuyla başladı.

Çanakça Stadyumunda düzenlenen tören ile başlayan turnuvanın açılış konuşmasını yapan Çanakçaspor Kulüp Başkanı Mesut Yıldız, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiği sözlerinde bu turnuvayı yaşatmaya devam edeceklerini vurguladı.

Tüm takımlara başarılar diliyorum

Bu tip organizasyonların çok değerli olduğunu ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, sporun insanların sosyalleşmesine yardımcı olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü var: Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim. Biz buna geçen seneki turnuvada da şahit olduk. Bu turnuvalar insanların aynı zamanda sosyalleşmesine de yardımcı oluyor. Turnuvamızın tüm Çatalca ve Çanakça için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu güzel ortamı bizlere sağladığı için de Çanakçaspor Kulübümüze teşekkür ediyorum”  ifadelerine yer vererek turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

İlk maç Gelişim Rulman ve Kırcaali Gençlik arasında oynandı

Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları ve Amatör Spor Kulüp Başkanlarının yanı sıra çok sayıda sporseverin açılışa gelerek ilgi gösterdiği turnuvanın ilk karşılaşması Gelişim Rulman ve Kırcaali Gençlik arasında oynandı.

Bu yıl turnuvada 24 takım mücadele edecek.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.