enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GÜRASLAN’DAN ANKARA ÇIKARMASI

GÜRASLAN’DAN ANKARA ÇIKARMASI
06.12.2019
116
A+
A-

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan dur durak bilmiyor. Kulübe kaynak kazandırmak için gece gündüz çalışan, başkanlığa geldiği günden beri cebi adeta delinen Güraslan dün kurmaylarıyla birlikte Ankara’ya giderek TBMM’ye çıkarma yaptı.

MHP Kocaeli Milletvekili ve eski Milli Futbolcu  Sancak Sancaklı ile birlikte yaklaşık olarak 2 saat başbaşa bir görüşme yapan Güraslan ve kurmayları olumlu geçen bir görüşmeye imza attı. Görüşme sonrası bir açıklama yapan kulüp başkanı Güraslan “Silivrispor’un geleceği ile ilgili olarak istişarelerde bulunduk. Keyifli bir sohbet oldu. İnşallah güzel şeyler olacak.” İfadesini kullandı. Bu arada Saffet Sancaklı’nın Silivrispor Sportif  Direktörü Metin Karaca’nın eski takım arkadaşı olduğu, kulüp başkanı Taylan Güraslan’ın  da yakın dostu olduğu elimize ulaşan bilgiler arasında.

Kaynak: İskender Kordu

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.