enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4757
EURO
34,9765
ALTIN
2.433,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hasan Akgün’den Büyükçekmece Belediyespor’a Shalke 04’ten Transfer Sözü

Hasan Akgün’den Büyükçekmece Belediyespor’a Shalke 04’ten Transfer Sözü
25.08.2015
117
A+
A-

Büyükçekmece Belediyespor’un taraftarlarıyla buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan AkgünBüyükçekmeceBelediyespor’a büyük transferler gerçekleştireceklerini belirterek, “Takım 2. Lig’e çıkarsa Shalke 04’ten iki oyuncu alacağız” dedi.

Büyükçekmece Belediyespor’un taraftarlarıyla buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta zirve mücadelesi veren Büyükçekmece Belediyespor’un taraftarlarıyla buluştu. 19 Mayıs Mahallesi Beşevler mevkiindeki bir kıraathanede gerçekleşen toplantıda Akgün’ün transfer sözü coşku yarattı. Futbolculara futbolun dünya devlerinde forma giyen oyuncular yetiştirmesiyle bilinen Shalke 04 Kulübü ile Büyükçekmece Belediyesi’nin iyi ilişkiler içinde olduğunu hatırlatan Başkan Akgün, “2. Lig’e çıktığımızda Shalke 04’ün yetiştirdiği iki oyuncuyu renklerimize bağlayacağız” dedi.

“FUTBOLCU İHRAÇ EDECEĞİZ”

Büyükçekmece‘de spora yapılan yatırımın hız kesmeden devam edeceğinisöyleyen Akgün, Büyükçekmece Belediyespor’u Shalke 04 Kulübü gibi tüm dünyaya futbolcu ihraç eden bir kulüp haline getirmek istediklerini belirtti. Çakmaklı bölgesinde 50 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan Spor Lisesi ve Spor Akademisi’nin bu yönde hizmet vereceğini söyleyen Başkan Akgün, “Büyükçekmece, Türk sporuna hizmet verecek, dünya markası haline gelen sporcuların yetişeceği bir spor üssü olacak” diye konuştu.

Hedeflerinin 2. Lig olduğunu hatırlatan Akgün, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kardeş şehrimiz olan Gelsenkirchen’in eski adı Shalke’dir. Dünya yıldızlarını yetiştiren Shalke 04 Kulübü ile iyi ilişkiler içindeyiz. Bir ziyaretlerinde kulüp başkanından söz aldım. 2. Lig’e çıktığımızda Shalke 04’te yetişen iki oyuncuyuBüyükçekmece Belediyespor renklerine bağlayacağız. İlk hedefimiz 2. Lig, ondan sonraki hedefimiz de 1. Lig’e kadar devam edebilmek. BüyükçekmeceBelediyespor’u Shalke 04’ün seviyesine çıkartacağız.”

Büyükçekmece spor için çok elverişli bir yer” diyen Akgün, “İlçenin dört bir yanında dünya standartlarında spor tesisleri yaparak bu özelliğimizi iyi kullanacağız. İstanbul‘un hiçbir yerinde içerisinde 3 tane FIFA standartlarında saha olan futbol alanı yok. Burayı tam anlamıyla bir spor merkezi haline getirerekBüyükçekmece Belediyespor’a tahsis edeceğiz. Başarı tesisleşme ile birlikte gelecek. Benim sizden istediğim Büyükçekmece Belediyespor’u centilmenlikte de şampiyon yapmanızdır” diye konuştu

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.