enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5842
EURO
35,0317
ALTIN
2.460,71
BIST
9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kara kuşak aldılar

Kara kuşak aldılar
25.08.2015
135
A+
A-

Silivri Erel Spor Kulübü tekvando takımı siyah kuşak sınavından başarıyla döndü. İSTTİT tarafından gerçekleştirilen sınavlara 9 öğrencisi ile katılan kulüp, takımlarına yeni başarılar kazandırmaya devam ediyor. Erel Spor Kulübü Başkanı Kadir Saraç, sınav sonrası yaptığı açıklamada “2013 Faaliyet programında yer alan Dan ve Pum siyah kuşak terfi sınavları 6 ayda bir olmak üzere yılda iki kez yapılmaktadır. Haziran ayı başında olması gereken program şampiyonalar nedeniyle Temmuz ayında yapıldı. Aralık ayında yapılacak olan sınava 12 sporcumuz katılacak. Değerli antrenörümüz Bilal Erel’in yönetiminde ve yardımcı antrenörlerimiz Ahmet Akpınar, Ahmet Talha Erel, Kadir Furkan Etli, Beyza Erel ve Büşra Erel’in gayretleriyle Silivri’de ilçemizin adını İstanbul’a, hatta tüm Türkiye’ye duyuracak bir anlayış ve gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temmuz 2013 itibariyle kayıtlı sporcumuz 110 kişiye ulaştı. Bunların 80 tanesi lisanslı sporcu ve sporcularımız arasında Türkiye Şampiyonu ve Türkiye derecesi olan sporcularımız var. Şu an hedefimiz 9 sporcuyla katılacağımız Ağustos Minikler İstanbul il şampiyonası ve peşinden 20 gün sonra Eylül minikler Türkiye Şampiyonası var” dedi.

Saraç’tan gazetemize teşekkür
Erel Spor Kulübü başkanı Kadir Saraç açıklamasında Değişim gazetesine de teşekkür etti. Saraç “Değişim gazetesine çok ama çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadınız. Bütün sporcularımız adına sizleri salonumuza davet ediyoruz. Gelin antrenmanlarımızı izleyin. Basın olarak sizi yanımızda görmek bizler için ayrı bir sevinç kaynağıdır. Son olarak buradan bir müjde vermek istiyorum. Silivri’de ilk defa bayan antrenörümüz Hayriye Erel tarafından sadece bayanların katıldığı yeni bir antrenman başlattık. Şuan 15 yetişkin bayanla antrenmanlarımız devam etmektedir. Yakında bu haberimizi deklare edeceğiz. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Erel  Spor Kulübü; başkanından, yönetim üyelerine, sporcusundan antrenörlerine kadar canla başla başarı için çalışmalarına son hızla devam etmektedir” dedi. 

Sınava katılan öğrenciler ise şunlar: Nevzat Soydemir, Nisan Taşdelen, Mansur Alp Saraç, Hüseyin Cengiz Saraç, Berkay Ayyıldız, Fatih Güzel, Kubilay Kaan Kodaman, Halil Eren Muslu, İrem Muslu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.