enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Örnek, Yalıköy’den Kaçamadı: 1-1

Örnek, Yalıköy’den Kaçamadı: 1-1
20.04.2017
104
A+
A-

Amatör 2.Küme 2.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Esenyrut Örnek İdman Yurdu sahasında Yalıköy’ü konuk etti. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın zorlu 90 dakikasından 1-1 beraberlik çıktı.

Esenyurt Belediye Şehir Stadı’nda oynanan maç nefesleri kesti. Mağlubiyete tahammülü olmayan iki takımın mücadelesinde ilk gol ev sahibi ekipten geldi. Mavi Beyazlılar maça oldukça etkili başladı. 21. dakikada Diyar Esenyurt temsilcisini 1-0 öne geçiren isim oldu.

Golden sonra oyunda dengeyi kuran, beraberlik golü için de istekli bir oyun ortaya koyan Çatalca temsilcisi Serkan Şatır’la 43. dakikada bir gol bularak ilk yarının skorunu belirledi: 1-1. Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip öne geçmek için daha arzulu ve istekli bir oyun ortaya koydu.

Oyunu genel olarak kendi sahasında kabul eden Yalıköy ise kontrataklarla ikinci golü aramaya çalıştı. İlk yarısı denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen maçın ikinci yarısında ev sahibi ekibin baskısı sonuç getirmedi.

Üçüncü bölgeye kadar iyi gelen Esenyurt Örnek İdman Yurdu son vuruşlarda başarılı olamayınca beraberliği bozamadı. İkinci yarıda tecrübesiyle ayakta kalan Yalıköy ise 90 dakika sonunda 1-1’lik sonuçla zorlu bir deplasmanı az hasarla kapatmış oldu.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı 2-1 kazanan Yalıköyspor sezon sonunda oluşabilecek puan eşitliği halinde ikili averajı da eline geçirmiş oldu. Bu sonuçla Yalıköy puanını 25’e yükselterek zirvedeki yerini sağlamlaştırırken Esenyurt Örnek İdman Yurdu da 21 puana yükselerek kendini zirve yarışının içinde tutmuş oldu.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.