enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5900
EURO
34,7889
ALTIN
2.408,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Oyunculara Pankartlı Sevgi Seli

Oyunculara Pankartlı Sevgi Seli
29.12.2015
118
A+
A-

Spor Toto Basketbol Ligi’nin mucize takımı Demir İnşaat Büyükçekmece, üç günde aldığı iki galibiyetle yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2015’i  galibiyetle kapattı

Ligde aldığı altı galibiyetle orta sıralarda kendine yer bulan Demir İnşaat Büyükçekmece, daha önce de Avrupa’da başarılı maçlara imza atan lig ikincisi Fenerbahçe’yi yenerek büyük bir sürprize imza atmıştı. Ateşli taraftarıyla da adından söz ettiren Demir İnşaat Büyükçekmece, son maçta taraftarının yabancı oyunculara yönelik hazırladığı özel pankartlarla da dikkat çekti. 2015’i iki galibiyetle tamamlayan Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile Demir İnşaat’ın sahibi ve Onursal Başkanı Hamit Demir, oyuncular ve teknik ekiple birlikte yeni yıl yemeğinde bir araya gelerek başarılı geçen bir sezonu yılbaşı partisiyle kutladı.

Taraftar takımla bütünleşti

Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye başladığı ilk günden itibaren takımını destekleyen Demir İnşaat Büyükçekmece taraftarları, önce Banvit Basketbol, ardından da Akın Çorap Yeşil Giresun galibiyetlerinin sevincini yerli ve yabancı sporcularla birlikte yaşadı. Akın Çorap Yeşil Giresun takımıyla oynanan maç için hazırladıkları pankart ve dövizlerle tribündeki yerlerini alan taraftarlar, maç boyunca basketbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Desteğini maç boyunca sürdüren taraftarlar, galibiyet sevincini de maç sonrası oyuncularla birlikte paylaştı.

Yeni yılın ilk maçını 3 Ocak’ta Pınar Karşıyaka’yla deplasmanda oynayacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece, 9 Ocak’ta Beşiktaş Sompo Japan’ı evinde ağırlayacak. Demir İnşaat Büyükçekmece, ilk yarının ertelenen ilk maçını da 16 Ocak’ta deplasmanda Türk Telekom ile yaparak sezonun ilk yarısını tamamlayacak.

001

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.