enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

S.ORTAKÖYSPOR GENÇLERLE BU KADAR : 1-2

S.ORTAKÖYSPOR GENÇLERLE BU KADAR : 1-2
25.08.2015
97
A+
A-
Amatör 1.Küme 2.Grupta klasmanda kritik günler geçiren Esenyurt ile Silivri Ortaköy kozlarını Esenyurt Belediye Şehir Stadında paylaştı. Uzun süren sakatlığından sonra ilk kez sahaya çıkan B.İbrahim Esenyurtu attığı golle ve oynadığı futbolla sırtlayan isim oldu. 
Amatör 1.Küme 2.Grupta klasmanda kritik günler geçiren Esenyurt ile Silivri Ortaköy  kozlarını Esenyurt Belediye Şehir Stadı’nda paylaştı. Uzun süren sakatlığından sonra ilk kez sahaya çıkan B.İbrahim Esenyurt’u attığı golle ve oynadığı futbolla sırtlayan isim oldu.
 Maça çok iyi başlayan Esenyurtspor, sakatlıktan çıkan B.İbrahim’in de ilk onbirde çıktığı mücadelede ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip sahaya yıktı. İlk maçında harikalar yaratan B.İbrahim 20. dakikada uzaktan mükemmeli bir vuruşla takımı adına sessizliği bozan isim oldu: 1-0.
Golden sadece 10 dakika sonra İbrahim’in vuruşunda bu kez top önce üst direğe sonra  da çizginin üstüne çarparak oyun alanına döndü. Rakibine nefes aldırmayan sarı lacivertliler ikinci gol için baskısını arttırdı. Bu baskı sonucunda cezaalanı içinde topla buluşan K.İbrahim skoru 2-0 yaparak takımını iyice rahatlattı: 2-0.
 Ev sahibi ekibin ilk bölümde bulduğu iki farklı üstünlükte ortasahada B.İbrahim ve Temel’in performansları belirleyici oldu. İlk yarının kalan süresinde başka gol olmayınca Esenyurtspor soyunma odasına moralli bir şekilde gitti.
İkinci yarıda 56. dakikada Özgür’le karambolde farkı bire indiren S.Ortaköy kalan sürede başka gol kaydına muvaffak olamayınca 2-1’lik sonuç maçın da skoru oldu. Esenyurtspor’da sağ kanadı etkili bir şekilde kullanan Ahmet de göze batan diğer isim olarak dikkat çekti. Esenyurtspor savunması da S.Ortaköy önünde sınıfı geçen bir performans ortaya koyarken S.Ortaköyspor’da vasatın üzerine çıkan oyuncu olmadı. Esenyurtspor bu sonuçla puanını 7’e yükseltirken  S.Ortaköy ligdeki ikinci  yenilgisini alarak 3 puanda kaldı.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.