enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5453
EURO
34,9629
ALTIN
2.424,97
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ŞAMPİYONLARDAN VALİ YILDIRIM’A ZİYARET

ŞAMPİYONLARDAN VALİ YILDIRIM’A ZİYARET
06.12.2019
110
A+
A-

Flipper Spor Kulübü’nün 2019’da uluslar arası maçlarda başarı kazanan Milli sporcuları, antrenörleriyle birlikte Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı ve Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’ü ziyaret etti. Sporcularla yakından ilgilenen Vali Yıldırım, sporcuların her zaman yanlarında olacağını ifade etti.

Flipper Spor Kulübü’nün 2019’da uluslar arası maçlarda başarı kazanan Milli sporcuları antrenörleriyle birlikte Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Saray- Çerkezköy Bölgesindeki başarılı sporcuların gerçekleştirdiği ziyarette Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz. Dr.Oğuzhan Tokgöz ve Milli Sporcular Azra Çavuş, Işıl Zafer ve Oğuz Tokgöz yer aldı. İspanya’da yapılan Gençler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden sporcularımızdan Azra Çavuş Avrupa Şampiyonu, Turkish Open G1’de ikinci, Işıl Zafer Gençler Avrupa Şampiyonasında İkinci, Türkiye Gençler ve Okullar Arası Gençler Şampiyonu olurken İsveç’te yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil eden Oğuz Tokgöz Greece Open G1 de üçüncü, Croatia Open G1 de ikinci, Türkiye Ümitler Üçüncüsü, Okullar Arası Gençler İkincisi olarak 2019 yılında ülkemizi, Tekirdağ’ı, Saray’ı ve okullarını başarıyla temsil ettiler.

“HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım sporcularla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Vali Yıldırım, her zaman yanlarında olacağını da ekledi.
ONUR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ
 Daha sonra Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün tarafından da ağırlanan sporculara Onur Belgeleri takdim edildi.
2020’DE GÜZEL HABERLER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz şunları ifade etti:
“ Vali Aziz Yıldırım ve İl Müdürü Ahmet Üzgün’e ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz. Başarılı sporcularımızı onore ettiler ve destek sözü verdiler. 2019 çok güzel geçti. İnşallah 2020’de de güzel haberler vermeye devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.