enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor,14 Haziran’da sahaya iniyor

Silivrispor,14 Haziran’da sahaya iniyor
04.06.2020
117
A+
A-

Silivrispor’da Başkan Taylan Güraslan teknik heyet ile yaptığı toplantının ardından yarıda kalan sezonun idmanları için 14 Haziranda sahaya inerek hazırlıklarının başlayacağını duyurdu.

 

Dünyayı etkisi altına alan ve sayısız ölümlere neden olan corunavirüs nedeni ile ertelenen liglerin kaldığı yerden devam edeceği kararının ardından Silivrispor hazırlıklarına başlıyor. Normalleşme süreci kapsamında TFF’nin aldığı kararla 18 Temmuzda başlatılması planlanan ligler için takımlar bir bir sahaya iniyor. Silivrispor’da teknik patron Sertan Güriz’in taleplerini neticesinde Silivrispor 18 Haziranda sahaya iniyor.

TÜM TAKIM KONTROLDEN GEÇECEK

Kulüp tarafından yapılan bilgilendirmede tüm takım 11 Haziran’da tesislerde toplanacak. 12 Haziranda ise çalışanlar da dahil olmak üzere kadro corunavirüs testine tabi tutulacak, yapılan testlerin ardından yarım kalan sezonun ilk idmanı 14 Haziran’da Silivri Stadı’nda yapılacağı duyuruldu.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI