enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5098
EURO
34,9316
ALTIN
2.439,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Verilemeyecek Hesabım yok”

“Verilemeyecek Hesabım yok”
24.12.2016
114
A+
A-

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu. Tekirdağspor Taraftar Liderlerinin gazetemizin internet sitesinde yayınlanan açıklamalarına yine gazetemiz aracılığıyla cevap verdi.

Aydoğdu, açıklamasında SGK,Vergi Dairesi, Futbolculara ve şahıslara toplam 2 Milyon 112 Bin TL kulübün borcu olduğunu söyledi.

26 Aralık günü Ticaret Odasında yapılacak olan kongrede Tüm borçları detaylı bir şekilde açıklayacaklarını ifade eden Aydoğdu;” Benim vermeyeceğim hiçbir  hesap yok dedi.

 

Tekirdağspor’un için haklı olarak taraftarın kaygı duyduğunu ifade eden Aydoğdu, şunları kaydetti; “ Yapılan açıklama ile ilgili taraftar haklı olarak kulübün durumunu merak ediyor. Taraftar Pazartesi günü saat 18:00’de olağan üstü kongre yapacaktır. Tüm Tekirdağlıların bu takıma sahip çıkması lazım. Tüm Milletvekillerimizi Belediye Başkanlarımızı sayın Valimi, Ticaret odası ve Parti il Başkanlarını hepsini davet ettim. Bu sadece kişilerin değil Tekirdağ’ın sorunu, bu konuya herkesin sahip çıkması lazım. Bu takım Tüm Tekirdağlıların takımı. Bu takıma çözüm bulamazsak gelecek dönemde Tekirdağspor’ı sıkıntılı günler beklemektedir. Rakiplerimizle aramızda değerlendirme yaptığımızda gurubumuzda en az para harcayan takımlardan biriyiz. 3-3,5 Milyon TL’nin üzerinde rakiplerimiz para harcamıştır. Biz ise yaklaşık 950 Bin TL civarındadır. 1-1.500 Milyon TL gibi bir paramız olsaydı. Takımız bu durumda olmazdı. Bu sıkıntıyı el birliği ile atlatmamız lazım. Gün birlik ve beraberlik günü. Artık lafta değil sözde takıma çıkılması lazım. Bu takıma Belediyeler sahiplenmesidir. Gittiğimiz diğer ilçelerde belediyeler bu takımlara sahip çıkıyor. Sahiplensinler bizlerde sonuna kadar onların yanında oluruz. Biz görevimizi yaptık. Artık bundan sonra yeni bir heyecan, yeni bir yönetim gelmesi lazım.

trakyasporgazetesi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.