enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YAZ SPOR OKULLARI TÖRENLE AÇILDI

YAZ SPOR OKULLARI TÖRENLE AÇILDI
02.07.2019
125
A+
A-
Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları, Silivri Sahili’nde gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile açıldı.

Silivri Belediyesi’nin, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile organize ettiği Yaz Spor Okulları’nın açılışı gerçekleştirildi. Eski festival alanında toplanan öğrenciler, ilçe protokol üyeleri ve aileleriyle birlikte Atatürk Anıtı’na yürüdü. Kortej yürüyüşüne Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Can Dağaşan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, Belediye Başkan Yardımcıları, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri, kursiyerler ve aileleri katıldı. Yaz Spor Okulları’nda 6-16 yaş arası öğrenciler futbol, voleybol, tenis, jimnastik, basketbol, badminton, okçuluk, satranç, taekwondo, karate ve engellilere yönelik Özel Sporlar olmak 11 ayrı branşta eğitim görecek.

 

YILMAZ: “BEN DE SİZİNLE SPOR YAPACAĞIM”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz törende bir konuşma yaparak mutlu çocuk vurgusunda bulundu. Başkan Yılmaz konuşmasında, “Silivri Belediye Başkanlığı olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Spor Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa olarak yaptığımız protokol çerçevesinde, 6-16 yaş arasındaki çocuklarımızı ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda bir araya getiriyoruz. 2200’e yakın öğrencimiz, 27 spor hocamızla Silivri merkez ve beldelerimizde Yaz Spor Okulları’nı bugünden itibaren başlattık. Çocuklarımıza bakıyorum; gözlerindeki ışıltıya, pırıltıya, yüzlerindeki gülümsemeye… Yola çıkarken ‘mutlu çocuk’ dedik. Mutlu çocuklar için kültür, sanat, spor demeye inatla devam edeceğiz. Spor ile sizi destekleyecek, hep yanınızda olacağız. İnşallah bir sonraki yıl kapsamını genişleterek ve 2200 öğrenciyi 10 bine yaklaştırarak daha fazla katkı sağlayacağız. Buradaki tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bütün gençlerimize, geleceğin teminatı olan çocuklarımıza, ısrarla sporun içinde olmaları, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını öğütlüyorum. Bu kursların bir kısmına gelip ben de sizinle beraber spor yapacağım. Hepinize spor dolu bir yaz diliyorum” dedi.

PARTAL: “YAZI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMELİSİNİZ”

Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal ise konuşmasında şunları söyledi: “Sevgili çocuklar, bu özel günde sizlerle beraber olmaktan, bugünü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Biliyorsunuz okullar tatil oldu. Artık sizin eğlenme zamanınız, boş zamanlarınızı en iyi şekilde geçirme zamanınız. İki ay dediğiniz çok çabuk geçiyor. Onun için bizler her sene spor okulları açıyoruz. Bu spor okullarında da sizleri görmekten mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın ilçemizde spor yapmasından gerçekten keyif alıyor, herkesin spor yapmasını teşvik ediyoruz. Bu yıl 2018-2019 eğitim öğretim yılımız başarıyla geçti. Bunun yanında sportif faaliyetlerimizde gerçekten birçok başarı elde ettik. Hem takım halinde hem de bireysel alanlarda Türkiye şampiyonluğu ve Türkiye dereceleri elde ettik. Ben bu çocuklarımızı gençlerimizi yetiştiren özellikle antrenörlere ve İlçe Spor Müdürlüğümüze teşekkür etmek istiyorum. İlçemizde şuanda 9000’e yakın öğrencimiz lisanslı sporcu; bu çok büyük bir rakam. İstanbul’da 39 ilçede lisanslı sporcu bakımından şuanda en önde olan ilçelerden birisiyiz. İnşallah bunu Yaz Spor Okullarımıza da taşımak istiyoruz. Şuandaki sayımız 2200’lerde. İnşallah gelecekte bu sayıyı arttırırız biraz daha farklı alanlarda da sporcu çocuklarımızın, gençlerimizin yazı en iyi şekilde değerlendirmeleri için elimizden gelen gayreti gösteririz. Aramızda özel sporcularımız var. Onlar da yılı çok iyi değerlendirdiler. Bu organizasyonu gerçekleştiren İlçe Spor Müdürlüğümüze ve Mili Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Tabi bizi her zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Birçok konuda hem maddi anlamda hem diğer konularda, lojistik anlamda desteklerini esirgemediler. Yaz Spor Okulumuzun ilçemize hayırlı olması temennisiyle hepinizi şimdiden kucaklıyorum; güzel, sağlıklı, keyifli ve sorunsuz bir yaz geçirmenizi temenni ediyorum. Kitap okumayı da unutmayın. Her biriniz bir haftada birer kitap bitirmeli.” Öğrenciler ile fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.