enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yeşilesenyurt Geleceğe Hazır

29.12.2016
136
A+
A-

Amatör 1.Küme ekiplerinden Yeşilesenyurtspor altyapıda ektiklerini biçmeye başladı.

Hasan Demir başkanlığında altyapıda devrim gibi kararlara imza atan, Süper Amatör Kümeden çekildikten sonra bütçesinin önemli bir bölümünü altyapıya ayıran, Ahmet Bayraklı koordinatörlüğünde bilimsel eğitime büyük önem veren Yeşilesenyurtspor’da bu sezon A takımda forma giyen oyuncuların yüzde 90’ı da altyapıdan gelen oyunculardan oluştu. Demir başkanlığında altyapıda başlayan oluşum meyvelerini vermeye başladı. Hem A takım düzeyinde hem de altyapıda başarılı bir sezon geçiren Yeşilesenyurtspor’un patronu kulüp başkanı Hasan Demir gazetemize konuştu.

Demir “Daha önce aldığımız kararla altyapıya yaptığımız yatırımların karşılığını almaya başladık. Şu anda 1.Amatör Kümede mücadele eden A takımımızın yaş ortalaması 17’ye düştü. A takımımız da tamamen altyapı oyuncularından oluşmaktadır. Ligde de şu ana kadar hedefimize ulaştığımızı söyleyebilirim. Sporcularımız tecrübe kazandı. İnşallah bundan sonra kalan 3 maçımızda da gençlerle mücadele ederek Play Off şansımızı sürdürmek istiyoruz. Play Off’tan da Süper Amatör Kümeye yükselirsek de yine bu sporcularla oynamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Yeşilesenyurtspor Genel Koordinatörü Ahmet Bayraklı da bu sezon altyapıdan profesyonel kulüplere 6 oyuncu birden verdiklerini belirterek en büyük desteklerini kulüp başkanı Hasan Demir’den aldıklarını söyledi. Önümüzdeki sezon hem altyapı hem de A takım oyuncuları için hazırlayacakları mutfakta her antrenman ve maç sonrası yemek çıkacağını ifade eden Bayraklı “Önümüzdeki sezondan itibaren her kategoride sporcularımız hem antrenman hem de maç sonrası sıcak yemeklerini yiyerek beslenme konusunda her türlü desteği alacaklar. Ayrıca dışarıdan gelen oyuncularımıza da kalma konusunda yer tahsis ederek imkanlarımızı sonuna kadar zorlayacağız. Başkanımız Sayın Hasan Demir’in desteği sürdükçe bundan hem Esenyurt gençleri hem de Türk futbolu kazançlı çıkacaktır.” diye konuştu.
Haber: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.