enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6286
EURO
34,7879
ALTIN
2.511,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Işıklar, Silivri’li Avcıların atış müsabakalarına katıldı

Başkan Işıklar, Silivri’li Avcıların atış müsabakalarına katıldı
25.08.2015
98
A+
A-

Silivri Avcılar Kulübü’nün her yıl düzenlediği Trap Atış Müsabakalarına katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri ve çevre ilçelerden gelen avcılarla bir araya geldi. Işıklar müsabakalarda yaptığı konuşmasında; “Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Avcılar Kulübü çok önemli bir göreve imza atmakta. Doğa ile iç içe olan sizler doğayı koruma adına ciddi çalışmalara da imza atıyorsunuz. Bugün Dünya Atıcılık Şampiyonu Oğuzhan Tüzün de bizlerle. Onu da başarılarından dolayı kutluyorum” dedi. Avcılara, Silivri’de K-9 eğitim çiftliği açılacağı bilgisini veren Işıklar, “K- 9 eğitim çiftliği Silivri’mizde önümüzdeki aylar hizmet vermeye başlayacak. Bu da ilçemize birçok ülkeden turistin gelmesini sağlayacak. Biz dört yıldır Köpek Irkları yarışmalarına ev sahipliği yapmaktayız. Dünya da birçok ülke yetiştirdikleri özel hayvan ırkları ile anılıyor. Doğaya ve canlılara sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN IŞIKLAR’A PLAKET

Derneğe yapmış olduğu katkılar nedeni ile Başkan Işıklar’a Avcılar Dernek Başkanı Yaşar Kovan plaket ederken, Dünya Şampiyonu Oğuzhan Tüzün’e başarı plaketini de Işıklar takdim etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.