enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ AVUKATLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ AVUKATLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI
06.04.2023
73
A+
A-

Silivri Adliyesini ziyaret eden Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Silivri Adliyesinde baro temsilcilerine ziyarette bulundu. 1 nolu baro temsilcileri Sonay Doğan, Müjde Demirkol Yağcıoğlu ve Yalçın Çakır, 2 nolu baro temsilcileri Naif Yıldızlar, Zeliha Atak Bozkurt, Alpaslan Tüzen ve avukatları ziyaret eden Başkan Yılmaz’a, Silivri Belediyesi avukat meclis üyeleri Sultan Aşkın ve Şükriye Karakuş eşlik etti.

“AVUKATLARIMIZ HUKUK SİSTEMİMİZİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARIDIR”

Avukatların adalet sistemimizdeki önemine değinen Başkan Volkan Yılmaz, “Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından olan avukatlarımız, vatandaşlarımız ve devletimiz arasındaki ilişkinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli bir görev yapmaktadır. Kutsal savunma hakkı vazifeleriyle hukuku üstün kılan avukatlarımız, insan onuruna yaraşır adaleti sağlamak için büyük bir sorumluluk üstlenmektedir. Ben bütün yüreğimle; hak bilen, doğruyu gözeten, adalet mücadelesinde çalışan tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Silivri Belediyesi’nin afet bölgesinde yaptığı çalışmaların da gündeme geldiği ziyarette, Başkan Yılmaz depreme hazır bir Silivri için gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı. Avukatlar, Afet Koordinasyon Merkezi ekiplerinden eğitim almak istediklerini bildirirken, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle ziyaret son buldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.