enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2546
EURO
35,0462
ALTIN
2.435,71
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü Mevlana’yı, Şeb-I Arus’ta Şiirleriyle Anacak

Beylikdüzü Mevlana’yı, Şeb-I Arus’ta Şiirleriyle Anacak
16.12.2015
121
A+
A-

Mevlana Celaleddin-i Rumi, 742. Vuslat Yıldönümü’nde Beylikdüzü’nde anılacak. Vefat ettiği gece olan 17 Aralık gecesini Şeb-i Arus yani “Düğün Gecesi” diye adlandıran Mevlana, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenleyeceği programda, kendi şiirleri ve felsefesiyle anlatılacak.

 

Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte, Mevlana’nın şiirleri naif ve etkileyici sesiyle Ünlü Radyo Programcısı Melon Şapka’dan dinlenecek. Özellikle “Semazen” olmaksızın anlatılmaya çalışılacak olan tasavvuf şiirleri, bu kez özgün bir şekilde yorumlanacak. Titizlikle seçilmiş eserlerle okunacak olan sanat müziği, sazendelerle eşsiz bir dinletiyle sahne olacak.

 

TARİH: 17 Aralık Perşembe

SAAT: 20.00

YER: Beylikdüzü Kültür Merkezi

ADRES: Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No:28 Beylikdüzü / İSTANBUL

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.