enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece’de 14. dönem fotoğraf kursları başlıyor

Büyükçekmece’de 14. dönem fotoğraf kursları başlıyor
08.10.2015
118
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi ile Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle ücretsiz olarak verilen “Temel Düzey Fotoğraf Eğitimi” Pazar günü başlıyor.

 

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Suna Pekuysal sahnesinde, 11 Ekim tarihinde başlayacak olan kurslar 96 saatten oluşuyor. Ayrıca, 11 Ekim Pazar günü BÜFOD tarafından 2015-2016 sezon açılışı yapılacak.

 

Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek

 

14. dönem fotoğraf kurslarına ilginin büyük olduğunu belirten BÜFOD Kurucu Başkanı Hürriyet Akın, Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle her yıl 2 fotoğrafçılık temel eğitim kursu düzenlendiğinin altını çizerek; “Kurs dönemi teorik eğitimler, fotoğraf gezileri ve saha çalışmaları ile pekiştirilmektedir. Ayrıca dernek bünyesinde birçok atölye ve ileri çekim teknikleri dersleri de vermekteyiz. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika veriyoruz. Her dönemde 200’e yakın kursiyer eğitim alırken, fotoğraf sevdasının eğitimle pekişmesini sağlıyoruz. Kültür ve sanata verdiği desteklerle her zaman yanımızda olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e fotoğraf sanatına verdiği katkılar içinde ayrıca teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

Türkiye’nin önde gelen hocaları

 

14. Dönem kurslarında Türkiye’nin önde gelen fotoğraf sanatçıları ve hocaları eğitim verecek. Bunlar arasında Prof. Dr. Güler Ertan, Doç. Dr. Oktay Çolak, İzzet Keribar, Muhsin Divan, Hürriyet Akın, Bekir Tuğçu, Erkan Yurt, Salih Yıldırım  gibi isimler yer alıyor.Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, BÜFOD’un web sitesi www.bufod.org.tr adresinden veya eğitim sorumlusu Turan Keskin ile (0535 219 79 44) nolu telefondan iletişim kurabilirler.

 

Sezon açılışı gerçekleştirilecek

11 Ekim Pazar günü saat 12:30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde, BÜFOD tarafından 2015-2016 sezon açılışı yapılacak. Açılışa ANAFOD, FOTOGRAFMETRE ve FOTOGEN gibi Türkiye’nin önemli fotoğraf dernekleri katılacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.