enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalca Belediyesi binlerce emekçiye iş buldu

Çatalca Belediyesi binlerce emekçiye iş buldu
03.02.2024
4
A+
A-

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in kurduğu, Kariyer İstihdam Ofisi binlerce insanın iş bulmasına vesile oldu. Başkan Mesut Üner, fabrikalarda çalışan emekçileri ziyaret ederken, İstihdam Ofisi vesilesiyle iş bulan emekçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, sahada yaptığı çalışmalar kapsamında ilçede bulunan bazı fabrikaları ziyaret etti. Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyet, Çatalca istihdamına katkıda bulunan fabrikaların yönetim kurulu başkanlarına teşekkür ederek programlarına başladıktan sonra, sanayi bölgesinde programlarını ağırlıklı olarak işçi ve emekçi çalışanlarla sohbet ederek tamamladı.

Emekçilerden Başkan Üner’e ilgi

Sanayi bölgesi programları boyunca bölgedeki işçi ve emekçiler Başkan Mesut Üner’e oldukça samimi ilgi ve alaka gösterdiler. İşçi ve emekçiler sadece Çatalca ilçesine her alanda kazandırılan hizmetler için değil, kurduğu Çatalca Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile birlikte fabrikalarda iş bulma imkanı sağladığı için Başkan Mesut Üner’e teşekkür edip günü anısına çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştılar. İşçi ve emekçilerin kendisine gösterdiği samimi ilgi sonucu Başkan Mesut Üner’in oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

Üner: Emekçilerin yanında olduk olmaya devam edeceğiz

Sanayi bölgesi ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Biz sadece seçimden seçime değil dönemimiz boyunca çalışmalarımızı gönülden gönüle durmaksızın makamdan değil sahadan gerçekleştirdik. Beş yıl boyunca ilçemiz tarihine geçen hizmetleri de halkımıza kazandırınca ziyaretlerimiz boyunca halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alaka tüm yorgunluğumuzu bizden alıyor. Bugünde işçi ve emekçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Dönemimiz boyunca işçi ve emekçi kardeşlerimizin her zaman yanında olduk, yanlarında da olmaya devam edeceğiz. Tüm işçi ve emekçi kardeşlerimize bizlere ziyaretlerimiz boyunca göstermiş oldukları ilgi ve alaka için yürekten teşekkür ederim.’’ dedi.

KAYNAK :DURUM GAZETESİ

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.