enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

FENER`DE KORKUNÇ CİNAYET

FENER`DE KORKUNÇ CİNAYET
25.08.2015
192
A+
A-

Fener Mahallesi bir hafta da iki büyük acı birden yaşadı. Geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta vefat eden Mustafa Erten`den sonra şimdi de Fener Mahalle halkı Şaban Büber`in ölümüne ağlıyor. Kendi elleri ile büyüttüğü yeğeni Ö. B. ( 23 ) tarafından cuma namazı sonrası evinin önünde bıçaklanan Şaban Büber acilen Silivri Anadolu Hastanesi`ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Fener Mahallesi Baş Azası ŞAban Biber hayata gözlerini yumdu. Şaban Biber`in cenazesi Adli Tıp a gönderildi. 

Uzun yıllar Fenerspor`da forma giyen ve köyün sevilen isimlerinden olan yıllardır Fener Muhtarı Muharrem Eren ile birlikte azalık görevini sürdüren Şaban Büber , bu dönem de baş azalık görevini yürütüyordu. Serpil ve Selçuk isminde iki evladı bulunan Şaban Büber ( 59 ) yaşındaydı.
ÖNCE EVE SALDIRDI
Cinayet işlenmeden önce zanlı Şaban Büber`in evine saldırarak eşine zarar verdi. Durumu öğrenen Şaban Büber cuma namazından çıktıktan sonra muhtarlıktaki görevliye Jandarmaya haber vermesini istedi. Bu arada eve giden Şaban Biber evinin önünde Ö.B. tarafından kalbinden ve böbreğinden bıçaklandı. Zanlı bununla da yetinmeyip yerde yatan Şaban Biber`in kafasını ezmeye kalktı, Şaban Büber`in diğer erkek kardeşinin eşi eline geçirdiği bir aletle zanlının kafasına vurarak ve çığlık atarak zanlının olay yerinden uzaklaştırdı.  Aldığı darbeler sonrası ağır yaralanan Şaban Büber hastaneye götürülürken yolda can verdi.
JANDARMA ZANLIYI SON ANDA KURTARDI
 Jandarmanın köye gelmesinden sonra zanlı köyde köylüler ve köy halkı ile birlikte aranmaya başladı. Bir arkadaşının evinde kıstırılan zanlı Ö.B ve arkadaşı köylülerin eline geçmeden Jandarma tarafından yakalanarak göz altına alındı. Jandarmanın Köy halkı ve gençleri tarafından zanlıyı göz altına alması başka bir faciayıda önlemiş oldu.
DAHA ÖNCEDE EVİ YAKMIŞTI
Cuma namazı sonrası sonrası evinin önünde amcası ŞAban Büber`i bıçaklayarak öldüren Ö. B daha önce de dedesinden kalan evi yakmış, Muhtar Muharrem Eren ve bıçaklayarak öldürdüğü amcası Şaban Büber de evi tekrar yaptırmışlardı. Amca katili olan Ö.B.i uzun yıllar Amcası Şaban Büber bakmıştı.
Değişim Ailesi olarak rahmete kavuşan Şaban Büber`e Allah`tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.