enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5224
EURO
34,9382
ALTIN
2.439,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İlk Üç ve Centilmen Yemekte Ödüllendirildi

İlk Üç ve Centilmen Yemekte Ödüllendirildi
25.08.2015
111
A+
A-

Nikâh Sarayı Vip salonunda gerçekleşen programa Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş ve Abdurrahman Ada, Belediye meclis üyeleri, başkan danışmanları, mahalle muhtarları, dernek başkanları ve turnuvada dereceye giren takımların futbolcuları katılım sağladı.

“ ESENYURT, TÜRKİYE’Yİ YANSITIYOR”

Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı ve Erzurum Derneği Başkanı Murat Baduralkan yaptığı açılış konuşmasında, kardeşliğe ve birliğe vurgu yaptı. Baduralkan, “ İl dernekler birliği olarak düzenlemiş olduğumuz 4’ncü futbol turnuvası, ilçede barış kardeşlik ve derneklerin etkinlikleri ile vatandaşlar arasında iyi diyaloglar kurulmasına vesile olmuştur. Esenyurt Belediyesinin destekleri ile gerçekleştirdiğimiz bu turnuva, yabana atılır bir turnuva değildir. Bu turnuva gerçekten bir bütün halinde Türkiye’yi Esenyurt’a yansıtan kardeşliği, dostluğu ve arkadaşlığı mahalleye indiren bir turnuvadır. Maçlarda çaba gösteren tüm sporcu kardeşlerime ve dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ESENYURT İÇİN GÜZEL OLDU”

Baduralkan ardından söz alan Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, iller arasında sağlanan dayanışmadan dolayı tüm dernekleri tebrik etti. Süleymanoğlu, “ Esenyurt ’ta 4 yıldır yapılan iller arası futbol turnuvası ile bir araya gelerek centilmence ve dayanışma içerisinde bu turnuvayı geleneksel hale getirdiniz. Esenyurt için bu çalışma çok güzel oldu. Bu vesile ile il dernek başkanlarına ve yöneticilerini, futbolcu kardeşlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Başkanlar tebrik etti…

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş ve Abdurrahman Ada’da söz alarak kısa birer konuşma yaptılar. Karakaş ve Ada, turnuvaya katılım sağlayan dernek yöneticilerini, futbolcuları, ilk üç sıraya giren ve centilmen seçilen takımlar; 1’nci Ardahan Kültür Evi, 2’nci Sivas Derneği, 3’ncü Erzurum Derneği ve Centilmen seçilen Van Derneğini tebrik ettiler.

Programın final bölümünde takımlara ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Buna göre turnuva birincisi olan Ardahan Kültür Evi’nin ödülünü Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, ikinci Sivas Derneği’nin ödülünü Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, üçüncü Erzurum Derneği’nin ödülünü Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, turnuvanın en centilmen takımı Van Derneği’nin ödülünü Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Murat Baduralkan takdim etti.

EN İYİ KALECİYE ELDİVEN, GOL KRALINA KRAMPON

Ayrıca turnuvanın en başarılı kalecisi olan Ardahan Kültür Evi kalecisi Serkan Değirmenci ve en çok gol atan futbolcu Van Derneği futbolcusu Hasan Yılmaz’a meclis üyeleri tarafından eldiven ve krampon hediye edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.