enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Pınar Camii İbadete Açıldı

Pınar Camii İbadete Açıldı
25.08.2015
86
A+
A-

 Bir yıl önce temeli atılan Pınar Camii açılış törenine, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu ve çok sayıda Esenyurtlu vatandaş katıldı.

Yoğun yağmur yağışı nedeniyle cami içerisinde yapılan açılış töreninde, İlçe müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, “Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu bizlere ibadethaneler konusunda çok yardımcı olmuştur ve her mahallemize ibadethaneler yaptırmıştır. Camiler sadece ibadethane değildir. Hayır işleri içinde kullanılabilir. İlim ve irfan dersleri verilebilir” diyerek sözlerini Kur’an-ı Kerim’den ayetlerle ve Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in hadislerinden örnekler vererek tamamladı.

Başkan Kadıoğlu, “Edilen dualar hayır getirsin” Müftü ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bu camimizin temelini 1 yıldan daha az bir süre önce atmıştık. Fakat bugün cami cemaatimiz ile birlikte halkımızın ibadetine açılmıştır. Rabbim bu camimizde ve diğer camilerimizde edilen duaların hepsini, milletimiz için ülkemiz için bayrağımız için ve tüm Müslüman âlemi için hayırlı kılsın. 10 yılda gelişen ve nüfusu çoğalan Esenyurtumuz için 60’a yakın camii yaptık. Bunun yanında eğitim kurumları ve sağlık kurumları da yaptık. Yeni dönemde de halkımız için hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.