enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5553
EURO
34,9632
ALTIN
2.457,65
BIST
9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrili Kadınlar Maharetlerini Sergiliyor

Silivrili Kadınlar Maharetlerini Sergiliyor
25.08.2015
104
A+
A-


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Mimarsinan, Yeni Mahalle ve Gümüşyaka, Değirmenköy ve Büyükçavuşlu Mahallesi’nin ardından altıncısını da Selimpaşa Mahallesi’nde açtığı Mahalle Evlerinde kadınlar birlikte üretmenin keyfini çıkartıyor. “Kadınlarımıza kendilerini geliştirmek istedikleri alanlar ile ilgili fırsatlar yaratıyoruz” diyen Başkan Işıklar; “Tek çabamız kadınlarımızın bir arada istedikleri branşlarda kendilerini geliştirmelerini sağlamak. Özellikle kadınlarımız ve buna bağlı olarak çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunuyoruz. Anne kendini geliştirirse topluma iyi yetişmiş çocuklar kazandırır. Anne gelişirse aile de gelişir. Bu nedenle üreten kadın profilini ayakta tutmalıyız. Mahalle Evlerimiz açıldığı günden bu yana ciddi bir yol kat ettik, kursiyer sayımız her geçen gün artıyor. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

HANGİ KURSLAR VAR?

Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde Ahşap Seramik Boyama, Kurdele Nakış, Otantik Takı ve Dekoratif Sabun (Mis Sabun) Yapımı kursları bulunuyor. Bireylerin toplum yaşamında karşılaştığı sorunları tanıyarak bu sorunların önlenmesi veya çözülmesi için çeşitli etkinlik programları düzenleyip, kente uyum içinde kendilerini ifade edebilmelerini, demokratik ortamda hoşgörü, saygı ve sevgi çerçevesinde ilişki bağlarını güçlendirmek amacıyla Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde Psikolojik Danışmanlık ve Hukuk Danışmanlığı Hizmetleri ile Aile Yaşamını İyileştirme Amaçlı Destekleme Çalışmaları da yapılıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.