enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Yılmaz Ulusoy Bir Saatte İki Nikâh Şahitliği Yaptı

Yılmaz Ulusoy Bir Saatte İki Nikâh Şahitliği Yaptı
MOBİL REKLAM ALANI
10.11.2015
241
A+
A-

Ünlü iş adamı Yılmaz Ulusoy bu sefer başka bir alanda bir ilke imza attı. Bir saat içinde İstanbul’da iki ayrı yerde, iki gazeteci dostunun oğullarına nikah şahitliği yaptı..

İlk nikah şahitliğini Sirkeci Tren garında bulunan Orient Restauranda, gazeteci dostu İdris Akyüz’ün oğlu Burak Akyüz ve gelini Mahide Demirelöz’e yaptı… Nikan töreninden hemen sonra ikinci nikah şahitliğini gerçekleştirmek üzere vakit kaybetmeden yola çıkan Yılmaz Ulusoy’un adresi Tarabya oteliydi…

Burada da yine gazeteci dostu Hüseyin Başusta’nın oğlu Berkay Başusta ve gelinleri Pınar Erseven’in nikah törenlerine katılan Yılmaz Ulusoy bir saat içinde iki nikah şahitliği yaptı.

Ünlü iş adamı iki yakın dostununda oğullarına nikah şahitliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı. Her zaman sevdiği dostlarının yanında olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Yılmaz Ulusoy ” Benim nikah şahitliğim çok uğurlu geldiği söyleniyor. İşte bu sebepten dolayıdır ki yakın dostlarım çocuklarını evlendirdiği zamanlar ilk beni arayarak rica da bulunuyorlar. Bende seve seve yurt dışında değilsem kabul ediyorum. Bugüne kadar sayısını unuttuğum binlerce nikah şahitliğinde bulundum. Bu akşam iki sevdiğim gazeteci dostumun çocuklarının nikahları aynı güne denk geldi ama Allaha şükür ikisine de yetişerek bu mutlu görevi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.” diyerek konuştu.

Berkay Başusta Pınar erseven (2) berkay başusta pınar erseven

MOBİL REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.