enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2620
EURO
34,7145
ALTIN
2.396,86
BIST
10.282,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Edirne’nin ilk bisiklet hakemleri oldular

Edirne’nin ilk bisiklet hakemleri oldular
21.11.2018
109
A+
A-

Edirne Bisiklet Kulübü Derneği (EBİS) üyesi 5 bisiklet sporcusu Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Bursa’da düzenlenen “Aday Hakemlik Kursu”nu tamamlayarak bisiklet hakemi oldu.

EBİS Başkanı Cemal Seçkin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’de yapılacak ulusal organizasyonlarda hakem olarak görev yapacaklarını ve Edirne’yi temsil edeceklerini söyledi.

Kentteki ilk bisiklet hakemleri olduklarını belirten Seçkin, şöyle devam etti: “Üyelerimiz Sadi Çalışkan, Etkin Zorlutuna, Çağatay Ünver ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Edirne İl Temsilcisi ve üyemiz Utku Zorlutuna’yla birlikte Bursa’da ikin süren hakemli kurusunu başarıyla tamamladık. Bundan böyle ülkemizde yapılan ulusal yarışlarda Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından yapılacak ulusal ve bölgesel yarışlarda kentimizi temsil edeceğiz.

On yıldır ilimizde düzenlediğimiz yarışlarda artık federasyonun resmi hakemleri olarak görevli olacağız. EBİS olarak bisiklet sporuna olan tutkumuz ve heyecanımız bisiklet sporuna başladığımız ilk günkü gibi devam etmektedir. Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakır’a da bisiklet sporunun gelişmesi için gösterdiği çabadan dolayı teşekkür ederiz.”

Kaynak: Recep  Karagöz 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.