enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5320
EURO
34,8934
ALTIN
2.422,04
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beyoğlu’nda Okullar Eğitime Hazır

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki bütün okulların temizlik, bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Eğitime hazır hale gelen okullar, ilk ders zilinin çalmasını bekliyor.

Beyoğlu’nda Okullar Eğitime Hazır
27.09.2015
136
A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına sayılı günler kala, ilçedeki bütün okulları eğitime hazır hale getirdi. Öğrencilerin daha iyi ve daha sağlıklı koşullarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla her yıl ve her dönem gerçekleştirilen genel temizlikler kapsamında ekipler, önce bütün okulların bahçesini tazyikli su ile temizledi. Daha sonra okulun içine geçen ekipler, özel ilaçlanmış suyla; duvarları, yerleri ve sıraları başta olmak üzere okulları baştan aşağı temizledi. Sınıfların temizliğini bitiren ekipler, son olarak okulun tuvaletlerini ilaçlı suyla temizleyerek Beyoğlu’ndaki bütün okulları pırıl pırıl hale getirdi.

ÇOCUKLARIMIZ SAĞLIKLI ORTAMDA OKUMALI

Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, ailelerine ve eğitim camiasına başarılar getirmesini dileyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, şunları söyledi: “Çocuklarımız eğitimlerini sağlıklı bir şekilde yapması için bütün gayretimizle çalışıyoruz. Şimdi de başta okulların içi olmak üzere çevresinde de temizliklerimizi ve ilaçlamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız her zaman daha sağlıklı ortamda eğitimlerine devam edecekler.”

Öte yandan okullardaki hijyenin devam etmesi için Beyoğlu Belediyesi, hafta içi sabah 07.00’dan akşam 18.00 a kadar okullarda temizlik ekipleri görevlendiriyor. Böylece öğrencilerin sağlıklı bir ortamda, sağlıklı eğitim almaları sağlanıyor.

01 02 03

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.