enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3332
EURO
34,6579
ALTIN
2.478,60
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Down Sendromlu Özgür, bütün harçlıklarını bağışladı

Down Sendromlu Özgür, bütün harçlıklarını bağışladı
MOBİL REKLAM ALANI
30.01.2017
134
A+
A-

Çorlu’da 20 yaşındaki down sendromlu Özgür Yaman, biriktirdiği harçlıklarını kaymakamlık tarafından şehitler anısına yapılacak 15 Temmuz İlkokulu’na bağışladı.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, ilçede şehitler anısına 15 Temmuz İlkokulu yapılması için kampanya başlattı. Başlatılan kampanyayı öğrenen down sendromlu Özgür Yaman, annesi Emine Yaman’a evde cam kavanoz içinde biriktirdiği bozuk paraları yaptırılacak olan okula bağışlamak istediğini söyledi. Bunun üzerine annesi ile birlikte kaymakamlığa gidin Özgür Yaman, Kaymakam Levent Kılıç’a kavanozu getirerek verdi. Yaman’ın davranışının örnek olduğunu belirten Kaymakam Levent Kılıç, şöyle dedi:

“Özgür’ün davranışı beni çok duygulandırdı. Bu davranış örnek bir davranıştır. Özgür böyle bir kampanyanın başladığını duyup evdeki kumbarasını getirmek istediğini annesini söylemiş ve annesine hadi hadi diyerek getirmiş. Annesine ve Özgür’e çok teşekkür ediyorum. Bu kavanoza baktığımda simgesel olarak makamda tutuyorum.Gözümün önünde durursa bu işi başarmak için bize hatırlatıcı olur.”

MOBİL REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.