enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5642
EURO
34,7387
ALTIN
2.492,67
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Patron Çıldırdı!

Patron Çıldırdı!
12.04.2017
131
A+
A-

Edirne’de bir ucuzluk pazarı işletmesi dükkanın yerini değiştirdiği için stoklarını ciklet parasına kadar indirince büyük ilgi gördü.

 Edirne’de bir ucuzluk pazarı işletmesi dükkanın yerini değiştirdiği için stoklarını ciklet parasına kadar indirince büyük ilgi gördü.

Ayşekadın semtinde ucuzluk pazarını kapatan işletmeci, kalan ürünlerinin fiyatını 25 kuruşa kadar indirdi. İndirimi duyan Edirneliler, ucuzluk pazarına akın etti. Kozmetik, zücaciye, tekstil, ev aksesuarı gibi birçok ürünün indireme girdiği ucuzluk pazarında, piyasa değeri 15 TL olan ürünler, 25 kuruşa kadar düştü.

İşletme sahibi İhsak Kılıç, indirimli ürünlere talebin çok fazla olduğunu belirterek, “Yeni yerimize taşındığımızdan dolayı mevcut yerimizdeki stokları eritmek için fiyatları oldukça aşağı çektik. 50 kuruş, 25 kuruş, 1 liraya ürün satıyoruz. Normal değeri 15 lirayı bulan ürünler var. Dükkanımızı kapattığımız için düşürdük fiyatlarımızı. Çok ciddi bir ilgi ile karşılaştık. Ciddi bir indirim çünkü. 1 haftadır bu şekilde ürünlerimizi eritiyoruz. Sona geldik, bitirmek üzereyiz. Kozmetik, zücaciye, tekstil, ev aksesuarı gibi ürünler var. Son derece sağlam ve evlerinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.