enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,5709
EURO
43,5888
ALTIN
4.015,74
BIST
9.078,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akgün, Saydağ Parkı’nda İftar Verdi

Akgün, Saydağ Parkı’nda İftar Verdi
25.08.2015
104
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 19 Mayıs Mahallesi sakinlerini iftar yemeğinde ağırladı.
    Saydağ Park’ında gerçekleşen iftar programına Büyükçekmeceli halkının ilgisi yoğundu. İftar yemeği sonrasında sahne alan orta oyunu geceye ayrı bir coşku kattı.
Akgün, dayanışmaya vurgu yaptı
    İftarda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereket getirdiğine vurgu yaparak; “11 ayın sultanı Ramazan da küs olanlar barışır, ekonomik durumu iyi olan komşular unutulmaz. Ramazan ayı aynı zamanda da yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu zaten bizim geleneklerimizde de vardır. Komşumuz aç iken yatağa tok giremeyiz” dedi.
Güzellikler birlikte yaşansın
Başkan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Bu akşam bu iftara katıldığınız için hem şahsım, hem de belediye çalışanlarım adına teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca Büyükçekmece ailemle iftar sofralarında buluşturmaya devam edeceğiz. Bu mübarek ayın bütün güzelliklerini sizlerle birlikte yaşayacağız. Birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusu içinde nice Ramazanlar da birlikte olmayı temenni ediyorum.” 
İftar programı sonrasında Ateş Böceği Ercan’ın tiyatro gösterisi  “Kiralık Konak” Kar-ı Kadim adlı orta oyunu sahnelendi. 19 Mayıs Mahalle sakinlerinin oyuna ilgisi büyüktü.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.