enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kara Mahallelerde İftar Verecek

Kara Mahallelerde İftar Verecek
25.08.2015
100
A+
A-

Çatalca Belediyesi iftar sofraları her kesimden herkese açık. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Atatürk Spor Kompleksi’nde ilçedeki engelli vatandaşlara ve ailelerine bir iftar yemeği düzenledi.

Engelli vatandaşlar ve ailelerinin katıldığı iftar yemeğinde akşam ezanının okunması ile beraber oruçlar hep birlikte açıldı ve iftar duası yapıldı. İftar yemeğinin ilerleyen kısımlarında bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Bu akşam Karacaköy’den, Binkılıç’tan, Yalıköyden gelerek bizleri onurlandıran engelli arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Bu Ramazan gününde bizlere şeref verdiniz.Değerli ailelerimiz; şunu söylemek istiyorum ki bugün ülkemiz nüfusunun yüzde 12’si yani yaklaşık 8,5 milyonluk bir kısım engelli. İçimizden herhangi birimizin buradan çıktığında engelli olmayacağını kimse iddia edemez. Bir ayıp varsa bir kusur varsa yöneticilerdedir. Yıllarca engelli kardeşlerimizi bir odaya kapadık. Ama son yıllarda baktık ki yanlış yapan bizleriz. Engelli kardeşlerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Evinde engelli olan ailelerini,komşularını kutluyorum. Engelli kardeşlerimize biz Çatalca Belediyesi olarak her türlü desteği sunmaya hazırız. Biz sizleri çok seviyoruz. Bizlerin de sizlerden bir farkımız söz konusu değil. Hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan ayında ülkemizde, İslam aleminde, dünyada kardeşlik olsun istiyoruz. Yarın akşam şehit ve gazi ailelerimizle daha sonra spor kulüplerimiz ve sporcularımızla, yine belediyemiz bünyesinde eğitim gören kursiyerlerle ve aileleriyle, sonraki günlerde Karacaköy’de, İzzetin’de, Çanakça’da iftar programlarımıza devam edeceğiz. Bu sofralar hepinize açık. İftar sofraları yoksulun, zenginin, dulun, yetimin, engellinin bir araya geldiği sofralardır.İsteğimiz bu beraberlik ve kardeşliğin bozulmamasıdır.” dedi.

 

İftar programının ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara iftara katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan Meltem TV de iftar programını canlı olarak Çatalca Belediyesi’nin iftar yemeğine bağlanarak izleyicilerine taşıdı.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.