enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,9526
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Bütün dünyayı Beylikdüzü Klasik Günleri’ne bekliyoruz”

“Bütün dünyayı Beylikdüzü Klasik Günleri’ne bekliyoruz”
23.07.2018
118
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Klasik Müzik Günleri, “İstanbul’u Dinliyorum” adlı gala konserle görkemli bir kapanış yaptı.

Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği geleneksel hale gelen konserde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İnanılmaz keyifli, harika ve kaliteli bir final oldu. Türkiye adına, ilçem adına gurur duydum. Türkiye’nin çok daha güzel günleri yakalayacağı adına umutluyum, çünkü sanatla umutlanıyorsunuz ve geleceğe daha aydınlık,  pırıl pırıl bakıyorsunuz.” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği 4. Klasik Müzik Günleri,muhteşemgala konseriyle kapanış yaptı. Geleneksel hale gelen etkinliğin son gününde Yaşam Vadisi’ni dolduran sanatseverler “İstanbul’u Dinliyorum” adlı konserle adeta Osmanlı’dan Cumhuriyet dönemine uzanan müzikal bir İstanbul gezintisine çıktı. Besteci ve Şef Oğuzhan Balcı yönetimindeki Orkestra İstanbul’a solist olarak eşlik eden Dilek Türkan ve Teyfik Rodos gösterdikleri muhteşem performanslarıyla dinleyicilere klasik müzik repertuarının en güzel örneklerini sundu. Ayrıca, sanat yönetmenliğini Figen Ayhan Karakelle’nin üslendiği konserde,Oğuzhan Balcı tarafından Beylikdüzü Belediyesi için bestelenen ‘İstanbul’da Bir Gezinti” adlı eser ilk kez seslendirilerek sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

“Dört yıl önce Beylikdüzü Klasik niyetiyle yola çıktığımız günden bugüne aldığımız yolu ve ve bu güzelliği gördükçe gurur duyuyorum.” diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ben inanıyorum ki Türkiye’den ve hatta dünyadan insanlar böyle güzel anları kaçırmamak için bundan böyle programlarını Beylikdüzü Klasiğe göre yapacak. İnanılmaz keyifli, harika ve kaliteli bir final oldu. Türkiye adına, ilçem adına gurur duydum. Türkiye’nin çok daha güzel günleri yakalayacağı adına umutluyum, çünkü sanatla umutlanıyorsunuz ve geleceğe daha aydınlık ve pırıl pırıl bakıyorsunuz.” şeklinde konuştu.

Konuşmasında 2019 yılında yapılacak olan Beylikdüzü Klasik Günleri’ni heyecanla beklediğini belirten Başkan İmamoğlu, “Bizler Belediye başkanlarıyız bugün varız yarın yokuz, ama bu gelenekler ve ritüeller siz sahiplendikçe sonsuza kadar varolacak. Onun için böyle kaliteli ve güzel işleri lütfen sahiplenin.” dedi. Konser sonunda İmamoğlu, sanatçılara teşekkürlerini ileterek, plaket ve çiçek takdim etti.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.