enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece’de Muhteşem Gitar Dinletisi

Büyükçekmece’de Muhteşem Gitar Dinletisi
03.06.2016
135
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nde eğitim gören gitar kursu öğrencileri, muhteşem bir yılsonu gösterisi düzenledi.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’ndeki gerçekleşen yılsonu gitar dinletisine katılım yoğun oldu.

Bir Yıllık Emeğin Ürünü

Klasik gitar ve akustik gitardan oluşan gitar topluluğu, kendi ezgilerinin yer aldığı repertuarlarıyla tüm izleyicilerin keyifli anlar yaşamasını sağladı. Orkestra şefliğini Yapan ve aynı zamanda Büyükçekmece Belediye personeli olan Ayşe Polat tarafından bir yıl boyunca eğitim alan çocuklar mezuniyet gecesinde hünerlerini sergiledi. Yılsonu gösterisine Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Başkan Danışmanı Reşit Oral katıldı.

“Ruhumuz dinlendi”

Konsere katılan Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Muhteşem bir gitar dinletisine tanık olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hocamız Ayşe Polat ve öğrencileri muazzam bir performans sergilediler. Sayın Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün sizlere sevgi ve selamları var” diyerek Ayşe Polat’a çiçek takdim etti.

Müzik dinletisini çok beğendiğini ifade eden Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral ise, “Burada bize müzik şöleni yaşatan Ayşe Polat ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Sayelerinde ruhumuzu dinlendirdik. Bütün yavrularımızın başarılarının devamını diliyorum “şeklinde konuşarak öğrencilere çiçek takdim etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.